Yalova’da dubanın üstünde uyuyakalan 4 arkadaş denizde mahsur kaldı

Yalova’da bir garip olay yaşandı. Denize girdikleri öğrenilen ve bir dubanın üzerinde uyuyakalan 4 arkadaşın dubanın halatlarının kopmasıyla açığa sürüklendiği öğrenildi. Açığa sürüklenen 4 kişi uyandıklarında kendilerini denizin ortasında buldu.

Yalova’da dubanın üstünde uyuyakalan 4 arkadaş denizde mahsur kaldı

Bir dubanın üzerinde uyuyakalan arkadaşların deniz macerası olaylı bitti. Dubanın halatlarından birinin kopması üzerine açığa sürüklenen 4 arkadaşın uyandıklarında kendilerini denizin ortasında bulduğu öğrenilirken hemen Sahil Güvenlik ekiplerini arayarak yardım istedikleri belirtildi. Denizde mahsur kalan 4 arkadaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

KIYIYA BAĞLI OLAN DUBANIN ÜZERİNDE UYUYAKALDILAR

Olay, Yalova’da Çiftlikköy Sahili’nde yaşandı. Denizde yüzden 4 arkadaşın deniz macerası olaylı bitti. Denize giren 4 kişi daha sonra kıyıya bağlı olan dubanın üzerinde uyuyakaldı. Kıyıdaki duba bağlı olan halatın kopması üzerine 4 arkadaş da açık denize sürüklenmeye başladı. Uyandıklarında kendilerini denizin ortasında bulan 4 arkadaş, hemen cep telefonlarına sarılarak yardım istedi.

yalova-da-dubanin-ustunde-uyuyakalan-4-arkadas-denizde-mahsur-kaldi.jpg

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ KURTARDI

Çiftlikköy Sahili’nde denize giren 4 arkadaşın deniz macerasının sonu olaylı biterken uyandıklarında kendilerini denizin ortasında bulan 4 kişi denizin ortasında bağırarak yardım istemeye başladı. Ardından cep telefonlarına sarılan 4 şahıs, Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerini arayarak yardım istedi. Aldıkları ihbar üzerine harekete geçen ekipler, bölgeye çok sayıda Sahil Güvenlik botu sevk etti. Çalışmaların ardından halatı koptuktan sonra denizde sürüklenen dubanın ve üzerindeki 4 kişinin yeri tespit edildi. Denizin ortasında mahsur kalan 4 arkadaş kurtarıldı. Ekipler tarafından kıyıya çıkarılan 4 arkadaşın sağlık kontrolünden geçtikleri ve durumlarının iyi olduğu belirlendi.