Dilan Polat görgüsüz paylaşımlarına devam edecek mi?

Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat, Ahmet günün tahliye kararı sonrası Polatlar dosyasında tutuksuz sanık kalmadı. Dilan Polat, gazeteci Emrullah Erdinç'in “Bundan sonra görgüsüz paylaşımlar devam edecek mi” sorusuna yanıt verdi.

Dilan Polat görgüsüz paylaşımlarına devam edecek mi?

Polatlar davasının Dün görülen duruşmasında Engin Polat ve diğer tutuklu 3 sanık için tahliye kararı çıktı. Bu tahliyelerle birlikte davada tutuklu sanık kalmadı. Dilan Polat, Engin Polat'ın tahliyesi sonrası gazeteci Emrullah Erdinç'in sorularını yanıtladı. Emrullah Erdinç, Dilan Polat'a bundan sonra görgüsüz paylaşımlar devam edecek mi sorusunu sordu.

DİLAN POLAT’TAN SOSYAL MEDYA KARARI

Dilan Polat ve eşi engin Polat'ın da aralarında bulunduğu birçok sanık için 3 ayrı suçtan toplam 40 yıla kadar hapis sistemiyle dava açılmıştı. 28 Sanığın yargılandığı davada Dün tutuklu 4 sanık için tahliye kararı verildi.

Eşi Engin Polat'ın cezaevinden tahliye edilmesini bekleyen Dilan Polat, Bu sırada gazeteci Emrullah Erdinç'in sorularına yanıt verdi.

Cezaevi önünde açıklamalarda bulunan Dilan Polat, Emrullah Erdinç'in ‘Görgüsüzce’ paylaşımlar devam edecek mi’ sorusuna, ‘Ben bundan sonra dikkat edeceğim, paylaşmayacağım’ yanıtını verdi.

Ancak kendisi tahliye olduktan sonra sosyal medyada sessizliğini koruyan Dilan Polat eşi Engin Polat'a tahliye kararı vermesinin ardından peş peşe paylaşımlara başladı. Dilan Polat'ın tahliye kararı sonrası bir saatte 150.000 takipçi kazanması da dikkatlerden kaçmadı.