Kütahya'da eşini tehdit eden şahsın evinde silah bulundu

Kütahya'da boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşini whatsapp uygulaması üzerinden tehdit eden şahsın evinde pompalı tüfek ve kuru sıkı tabanca bulundu.

Kütahya'da eşini tehdit eden şahsın evinde silah bulundu

Kütahya'nın Merkez fuatpaşa Mahallesi Nur Sokak'ta yaşanan olayda, 30 yaşındaki GK, 14 yıldır resmi nikahlı olduğu eşi Şüpheli ve B.K. tarafından tehdit edildiğini belirterek polise şikayetçi oldu.

Mağdur kadın boşanma aşamasında olduğu eşinin kendisine whatsapp uygulaması üzerinden silah fotoğrafı gönderdiğini ve tehditte bulunduğunu söyledi. Ayrıca Olay günü şüpheli şansın kaldı evin önüne geldiğini de belirten mağdur kadın, davacı ve şikayetçi oldu.

EVİNDE SİLAH İLE GEÇİRİLDİ

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri B.K.’yi gözaltına aldı. Şüpheli adına kayıtlı olmayan bir adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet pompalı tüfeği kendiniz ağası ile polise teslim etti.

Kurusıkı tabanca ile ilgili işlem yapılırken aynı zamanda pompalı tüfek ile ilgili de ateşli silahlar Kanunu ve soruşturma dosyası çerçevesinde işlem uygulandığı öğrenildi. Şahıslar hakkında yapılan ikinci işlemde ise 30 gün Tedbir kararı alındı.