Yolcu ve şoför arasında kavga! Tam 9 yerinden ısırıp kulağını kopardı

Yolcu ve minibüs şoförü arasında yaşanan kavga duyanları şaşkına çevirdi. İkili arasında ‘lan’ kelimesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşürken kavganın sonunda minibüs şoförünün başına gelenler tüyler ürpertti.

Yolcu ve şoför arasında kavga! Tam 9 yerinden ısırıp kulağını kopardı

Hatay’da yaşanan kavganın detayları gelmeye devam ediyor. Minibüs şoförü ve yolcu arasında başlayan tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesinin ardından şoförü tam 9 yerinden ısırdığı öğrenilen yolcu dehşet saçtı. Yolcu tarafından 9 yerinden ısırılan sürücünün kulağının koptuğu ve kavganın ardından yolcunun, şoförün cebinden düşen parayı da cebine koyduğu belirtildi. İşte detaylar…

ŞOFÖRÜ 9 YERİNDEN ISIRARAK KULAĞINI KOPARDI

Olay, Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre; yolcu ve minibüs şoförü arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İlçede minibüsçülük yapan Şefik Vural, Erzin-Adana seferine çıkacağı esnada son anda araca binen yolcudan ücreti istedi. Şoförün ücreti istemesi üzerine yolcudan ‘al lan’ şeklinde bir yanıt geldiği iddia edildi. Verilen yanıta tepki gösteren ve ‘hayırdır’ yanıtını veren şoför, yolcunun küfürler savurduğunu gördü. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve yolcunun minibüs şoförünü tam 9 yerinden ısırdığı öğrenildi.

yolcu-ve-sofor-arasinda-kavga-tam-9-yerinden-isirip-kulagini-kopardi.jpg

KULAĞINI KOPARDI

Yolcunun şoföre saldırdığı olayda 9 yerinden ısırılan minibüs şoförü Vural’ın kulağı koptu. Şoförü 9 yerinden ısırarak darp eden yolcunun, şoförün cebinden düşen parayı da alarak cebine koyduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Boğuşma anında kulağı kopan şoförün yardımına diğer meslektaşları koştu. Hastaneye giden ancak süre geçtiği için kulağı dikilemeyen minibüs şoförünün 10 gün sonra tekrar ameliyat olacağı öğrenildi.

yolcu-ve-sofor-arasinda-kavga-tam-9-yerinden-isirip-kulagini-kopardi-001.jpg

TUTUKLANDI

Saldırgan şahsın olayın ardından yakalanarak gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi. Saldırgan şahsın bu olaydan birkaç gün önce de başka birini yüzünden ısırdığı ve saldırıya uğrayan şahsın yüzüne 5 dikiş atıldığı öğrenildi.