Tarsus’ta silahlı kavga! Yol verme tartışmasında kan aktı

Mersin’de birbirini hiç tanımayan iki grup arasında çıkan yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabanca ve tüfeklerin konuştuğu kavgada kan aktı. Yol verme sebebiyle çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Tarsus’ta silahlı kavga! Yol verme tartışmasında kan aktı

Tarsus’ta yaşanan yol verme kavgası kanlı bitti. İki grup arasında çıkan kavgada tarafların birbirlerine tabanca ve tüfekle ateş ettiği öğrenildi. Birbirlerini hiç tanımayan tarafların yol verme sebebiyle çıkan kavgasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YOL VERME KAVGASI CAN ALDI

Olay, Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşandı. Birbirlerini hiç tanımayan iki grup arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavga dönüştü ve taraflar birbirlerine tabanca ve tüfekle ateş açtı. Bir restoranın önünde yaşanan olayda can kaybı da yaşandı.

tarsus-ta-silahli-kavga-yol-verme-tartismasinda-kan-akti.jpg

3 KİŞİ ÖLDÜ 5 KİŞİ YARALANDI

Tarsus ilçesi Sucular Mahallesi’ndeki bir restoranda yaşanan kavgada tabanca ve tüfekle açılan ateş sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yol verme meselesinden çıkan kavganın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralanan 5 kişi sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslara alınarak ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.