Pazar sabahı İstanbul'u sel aldı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağışın ardından Yollar göle döndü. Araçlar suyla kaplanan caddelerde ilerlemekte zorlandı.

Pazar sabahı İstanbul'u sel aldı

Bu sabah saatlerinde İstanbul'da kuvvetli yağış etkili oldu. İstanbul'un birçok bölgesinde yağış sebebiyle Yollar göle döndü. Yağmur suyu ile dolan caddelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Esenler'de ise sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan birçok vatandaş alt geçide Saklandı. Yine Bağcılar'da da Yan yolda sağanak yağış nedeniyle su birikintileri oluşurken dolmuş ve otobüsler ilerlemekte zorlandı.

İSTANBUL’DA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İstanbul'da bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde yağış nedeniyle Yollar Göle dönerken bir araç yolda mahsur kaldı. Yine Küçükköy Mahallesi'nde de sağanak yağış nedeniyle caddeler yağmur suyuyla doldu. Araçlar suyla dolan caddelerde güçlükle ilerledi.

Esenler'de de sağanak yağış etkili oldu. TEM otoyolunda sürücüler sağanak yağış sebebiyle trafikte ilerlemekte zorluk çekti. Otoyolda zaman zaman trafik yoğunluğu da yaşandı.

Bağcılar'da da yan yollarda benzer görüntüler oluştu. Yağış sebebi ile Yollar suyla dolarken minibüs ve otobüsler trafikte ilerlemekte zorlandı.