Narin cinayetinde katil abi mi? Köpeğe uygunsuz hareket gösterdiği için mi öldürüldü?

Narin cinayetinde son dakika! Narin Güran cinayetinde amcanın katil çıkması beklenirken katil abi mi çıkacak? Köpeğe uygunsuz hareketlerini gördüğü için mi Narin öldürüldü? Narin cinayetinde yeni gözaltılar olacak gibi görünüyor.

Narin cinayetinde katil abi mi? Köpeğe uygunsuz hareket gösterdiği için mi öldürüldü?

19 gün sonra derede cesedi bulunan Narin Güran'la ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor. Katilin amca Salih Güran tarafından öldürüldüğü iddiaları artarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Gelen açıklamalar sonrası yeni gözaltılar olabilecek gibi görünüyor.

Narin cinayetinde yeni iddialar!

nar1.webp

Narin cinayetinde yeni iddialar sonrası katil de abi olabileceği üzerine gidiliyor. Narin Güran'ı abisi mi öldürdü? Abise köpeğe uygunsuz görüntüler sergilediği için mi öldürüldü merak ediliyor!

Son dakika Narin Güran cinayetinde abi ve köpek ilişkisi!

abis.jpg

Diyarbakır yöresinde katil amca olsa amcayı linçleyecekleri ifade edilerek soruşturma dosyası genişliyor. Ancak bölgede erkek kardeş böyle bir cinayet işlese kimse erkek kardeşi polis vermez düşüncesiyle soruşturma eskiye gitti ve annenin sözleri gündem oldu.

Anne Yüksel Güran'ın sözleri bir kez daha gündemde!

Anne Yüksel Güran'ın Didem Arslan Yılmaz'da söylediği "Bizden şüphelenirler diye söylememiştim. O gün, askere gidecek olan oğlum ve iki arkadaşı bizim arka bahçede tütün içip, bir köpeğe zarar veriyorlardı. Yapmayın günahtır dedim" diye konuşmuştu. Annenin sözleri köpeğe şiddet ve istismarda bulunduğunu ortaya çıkarttı.

Narin'i abisi köpeğe istismar ettiğini gördüğü için mi öldürdü?

Narin Güran'ı o köpeği çok sevdiği öğrenildi. Madde kullanan ve psikolojik sorunları olan abinin cinayeti Narin'in köpeğe istismarı gördüğü için boğularak öldürüldüğü üzerine gidiliyor.

Narin'in amca ve annesi uygunsuz bir şekilde görse Narin'e ifade edilip kandırabileceğini ifade eden uzmanlar, köpeğe o vaziyette gördüğünde çığlık attığını ve ağzını kapatarak boğduğu iddia ediliyor. Otopside de boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan Narin'in cinayetinde abi bir numara şüpheli oldu.