Konya’da eski sevgili cinayeti! Gözünü bile kırpmadan tetiğe bastı

Konya’da meydana gelen olayda 42 yaşındaki Ümmü Döğer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Arafa Yıldırım’ın silahlı saldırısına uğradı. Kadın cinayetlerine maalesef bir yenisi daha eklenirken meydana gelen olayın her detayı tüyler ürpertti.

Konya’da eski sevgili cinayeti! Gözünü bile kırpmadan tetiğe bastı

Selçuklu ilçesinde meydana gelen olayda marketten aldığı ekmekle eve dönen 42 yaşındaki Ümmü Döğer’in eski sevgilisi olduğu iddia edilen Arafa Yıldırım’ın silahlı saldırısına uğradığı öğrenildi. Arafa Yıldırım, apartman kapısında Ümmü Döğer’e peş peşe 3 el ateş etti ve ardından da aynı silahla intihar etti. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden kadından geriye marketten aldığı ve saldırı esnasında yere düşen ekmek kaldı.

ESKİ SEVGİLİSİNİ GÖZÜNÜBİLE KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ

Olay, Konya’nın Selçuklu ilçesinde Nişantaşı Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre 42 yaşındaki Ümmü Döğer, saat 10.00 sularında marketten aldığı ekmekle eve döndüğü esnada apartmanın girişinde eski sevgilisi olduğu iddia edilen Arafa Yıldırım ile karşılaştı. Yanındaki tabancayı Ümmü Döğer’e doğrultan Arafa Yıldırım, kadını yaraladı. Yaralanan Döğer, kaçmayı başardı ve apartmana girdi. Bu esnada çevredekilerin de Yıldırım’a ‘Dur yapma’ diyerek engel olmaya çalıştığı öğrenildi. Apartmana giren Ümmü Döğer’in peşinden giden gözü dönmüş adam, apartman içinde peş peşe ateş etmeye başladı.

konya-da-eski-sevgili-cinayeti-gozunu-bile-kirpmadan-tetige-basti.jpg

AYNI SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Apartmanın içinde talihsiz kadına peş peşe ateş eden Arafa Yıldırım’ın aynı silahla intihar ettiği bilgisine yer verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Silahlı saldırıda sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eski sevgilisini katlettiği silahla intihar eden Arafa Yıldırım’ın da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.