Adana’da damat dehşeti! Çocuğunu görmek için geldi 4 kişiyi katletti

Adana’da yaşanan olayda çocuğunu görmek için kayınpederinin evine giden şahsın boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden 3 kişiyi katlettiği öğrenildi. Dehşet anları bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adana’da damat dehşeti! Çocuğunu görmek için geldi 4 kişiyi katletti

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olay mahalle sakinlerini şoke etti. Eşiyle boşanma aşamasında olan ve çocuğunu görmek için kayınpederinin evine giden Hakim A., dehşet saçtı. Elindeki silahla eşini ve ailesinden 3 kişiyi katleden Hakim A.’nın yerde yatan cansız bedenlerin arasından elindeki silahla koştuğu anlar da cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞ DEHŞET SAÇTI

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesinde dün meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre eşiyle boşanma aşamasında olan Hakim A., Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi 13422. Sokak’ta oturan kayınpederinin evine giderek çocuğunu görmek istedi. Hakim A.’nın boşanma aşamasındaki eşi Şükran A.’nın şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşinden boşanmaya karar verdiği ve ailesinin evinde yaşamaya başladığı öğrenildi. Boşanma aşamasındaki çiftten Şükran A.’nın 3 aylık çocuğunu babasına göstermediği iddia edildi. Hakim A., dün öğle saatlerinde çocuğunu görmek için kayınpederinin evine geldi.

adana-da-damat-dehseti-cocugunu-gormek-icin-geldi-4-kisiyi-katletti.jpg

EŞİNİ, KAYINVALİDESİNİ, KAYINPEDERİNİ VE KAYINBİRADERİNİ KATLETTİ

Kendisine çocuğunun gösterilmediğini iddia eden Hakim A., boşanma aşamasındaki eşi Şükran A. ile tartışmaya başladı ve ‘Bana çocuğumu neden göstermiyorsun?’ dedi. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Hakim A., önce eşine sonra da kayınvalidesi, kayınpederi ve kayınbiraderine kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 4 kişi olay yerine hayatını kaybetti. Saldırgan Hakim A.’nın babası ile birlikte 3 aylık bebeğini alarak otomobille olay yerinden kaçtığı belirtildi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

adana-da-damat-dehseti-cocugunu-gormek-icin-geldi-4-kisiyi-katletti-001.jpg