Batman Starbucks saldırısı kamerada! Taş ve sandalye attılar

Batman’da meydana gelen Starbucks saldırısı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İsrail’i protesto etmek isteyen öfkeli kalabalık Batman’daki Starbucks şubesine saldırırken o anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Batman Starbucks saldırısı kamerada! Taş ve sandalye attılar

Hamas lideri İsmail Haniye’nin İran’ın başkenti Tahran’da suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Batman’da İsrail’i protesto etmek isteyen bir grup, Starbucks şubesine taş ve sandalyelerle saldırdı. Öfkeli kalabalığın hedef aldığı Batman’daki Starbucks şubesinde korku dolu anlar yaşandı. Starbukcs’ta oturan müşteriler korku ve panikle kaçmaya başlarken yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ÖFKELİ KALABALIK STARBUCKS ŞUBESİNE SALDIRDI

Batman’da bir grup, İsrail’i protesto etmek amacıyla Starbucks şubesine saldırdı. İsrail’i protesto için toplanan yüzlerce kişi dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Batman’daki şubesine saldırdı. Öfkeli kalabalığın ellerine aldıkları taş, sopa ve sandalyelerle işletmenin camlarını indirdiği görüldü.

batman-starbucks-saldirisi-kamerada-tas-ve-sandalye-attilar.jpg

MÜŞTERİLER KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Hamas lideri İsmail Haniye’nin Tahran’da suikastta öldürülmesi sonrasında Türkiye’den de bu duruma tepkiler yükseldi. Türkiye’de birçok ilde İsrail’e yönelik protestolar yapıldı. Batman2da da İsrail’i protesto eden bir grup, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Batman’daki şubesine saldırdı. Öfkeli kalabalığın taş, sopa ve sandalyelerle saldırdığı Starbucks’taki müşterilerin korku ve panikle olay yerinden kaçtığı görüldü. Camları inen işletmenin maddi olarak ağır hasar aldığı görülürken saldırı anı ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.