SANCAKTEPE'DE CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ İSTİKLAL MARŞINI OKUMADI!

Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin öncülüğünde ilk 6 ayda Belediyede yapılan işleri halka sunmak amacıyla bir program tertip etti.

SANCAKTEPE'DE CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ İSTİKLAL MARŞINI OKUMADI!

Program öncesindenMustafa Kemal Atatürk ve şehitleri için okunan istiklal marşına CHP kadrosundan meclise giren DEM Parti'liler eşlik etmedi.

Sancaktepe Belediyesi, ilk 6 ayda yapılan hizmetleri sunmak için tanıtım programı düzenledi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen program da Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ,Siyasi Parti Temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Sancaktepe muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.
Program öncesinde Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, gazi yakınları ve şehitlerimiz için istiklal marşına ve saygı duruşuna davet edildi. Salonda yer alan CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri Dicle Özdaş, Abdullah Yıldız ve Elif Gül istiklal marşına eşlik etmedi.

CHP KADROSUNDAKİ DEM PARTİLİLER

İstiklal marşına eşlik etmeyen CHP'li meclis üyeleri Dicle Özdaş, Abdullah Yıldız ve Elif Gül, 31 mart yerel seçimlerinde Sancaktepe'de CHP ve DEM parti arasında yapılan uzlatı ile meclise girdi. Bu kapsamda üç meclis üyesi CHP'nin DEM Parti'li kadrosundan meclise girdi.