Gülben Ergen'den Narin'in annesine: Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum

Yakın arkadaşı Metin Arolat'ı toprağa vermeye hazırlanan Gülben Ergen, Narin Güran davasını da unutmuyor. Gülben Ergen Narin'in annesine sert sözler etti!

Gülben Ergen'den Narin'in annesine: Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum

Diyarbakır'da öldürülen ve halen kim ve neden öldürüldüğü netleşmeyen Narin Güran'ın acısı Gülben Ergen'de sürüyor. Gülben Ergen Narin'in annesi Yüksel Güran'a sert sözlerle yüklendi. Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum diyen Ergen sert sözlerini sürdürdü.

19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan Narin Güran ardından Türkiye katili ve neden öldürüldüğünü araştırmayı sürdürüyor. 12 kişinin tutuklu kaldığı davada Amca Salim Güran, Anne Yüksek Güran ve Ağabey Enes Güran cinayetin kilit isimleri olarak biliniyor. Anne Yüksel Güran'ı en sert sözler Gülben Ergen'den geldi.

X adresinden açıklama yapan Ergen, "Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın!" dedi.

Kan Kussunlar!

Ergen, "Gerçeği saklayan, susan, gizleyen, yalanla yanıltan, görmezden gelen, suçluları koruyan, adaleti engelleyen kimler varsa tez vakitte kan kussunlar!" diyerek Şeref, Merhamet, Vicdan, Onur, İman ve Minnet duygularının birini barındıran, Güran soyadı taşıyan bir kişinin doğruları söylemesini istedi.

gerg.jpg