10.000 TL Altı Geliri Olana 5000 TL Ek Para! Karşılıksız ve Geri Ödemesiz IBAN'a Yatacak

Garanti Bankası 10.000 TL altı aylık geliri olanlara 5.000 TL ek para veriyor. Karşılıksız ve geri ödemesiz ek para için detaylar belli oldu.

10.000 TL Altı Geliri Olana 5000 TL Ek Para! Karşılıksız ve Geri Ödemesiz IBAN'a Yatacak

Garanti Bankası, aylık geliri 10.000 TL ve altı olanlar için vereceği nakit hediye para fırsatını duyurdu. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Garanti Bankası'ndan yeni müşterilerine yönelik 5.000 TL'lik nakit destek var. Emekliler için promosyon fırsatları sunan Garanti Bankası aynı Kampanyayı dul ve yetim aylığı alanlar için de yapıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar maaşlarını Garanti Bankası'na taşımaları durumunda 5.000 TL'lik nakit para hediyesinden yararlanabiliyor. Garanti Bankası'nın yeni kampanyasının şartları ve detayları da açıklandı. İşte Garanti Bankası'ndan karşılıksız ve geri ödemesiz 5.000 TL nakit destek alma şartları…

GARANTİ BANKASI 5.000 TL NAKİT HEDİYE VERİYOR

Garanti Bankası dul ve yetim aylığı alan yeni müşterileri için 5000 TL'lik nakit hediye fırsat sunuyor. Bu kampanya için aranan Tek şart dul ve yetim aylığı alan kişinin maaşını Garanti Bankası'na taşıması ve 3 yıllığına burada kalması. Yani emeklilere verilen promosyon gibi dul ve yetim aylığı alan kişilere de promosyon desteği sağlanıyor. Garanti Bankası'ndan promosyon alabilmek için, 3 yıllığına maaş taşıma başvurusu yapmak ve artık maaşınızı garantiden almak gerekiyor.

10.000 TL ALTI MAAŞI OLANLAR YARARLANIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaş promosyonları konusunda geçtiğimiz aylarda güncellemeye gitmişti. Kamu bankalarında yapılan promosyon güncellemesi sonrası özel bankalarda harekete geçmişti. Garanti Bankası da bu kapsamda hem emekliye hem de dul ve yetim aylığı alanlara vereceği promosyon miktarında artış yaptı. Garanti Bankası'nın yeni promosyon miktarı emekliler için 15.000 TL'ye kadar yükselirken dul ve yetim aylığı alanlar için 5000 TL olarak belirlendi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti Bankası'nın promosyon kampanyasından yararlanmak için başvurular hem şubelerde hem de dijital ortamda gerçekleştirilebiliyor. Başvuru için mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza yükleyebilir ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıkladıktan sonra dijital asistan ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.