Eskişehir’de katliam! Kızına ve torununa sokak ortasında kurşun yağdırdı

Eskişehir’de kızını ve 7 yaşındaki torununu acımasızca katleden dedenin Adana’dan Eskişehir’e geldiği ve işe gitmek için aracına binen kızına ve 7 yaşındaki torununa kurşun yağdırdığı öğrenildi. Gözü dönmüş adam polis ekiplerince gözaltına alındı.

Eskişehir’de katliam! Kızına ve torununa sokak ortasında kurşun yağdırdı

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde meydana gelen olayda Adana’dan Eskişehir’e geldiği belirlenen Osman Nuri K. isimli adamın işe gitmek için evinden çıkan ve aracına binen 31 yaşındaki kızına ve yanındaki 7 yaşındaki oğluna kurşun yağdırdığı öğrenildi. Kızına ve torununa sokak ortasında kurşun yağdıran gözü dönmüş adam olayın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına aldı.

KIZINI VE TORUNUNU SOKAK ORTASINDA KATLETTİ

Olay, 13 Haziran’da sabah saatlerinde Eskişehir Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre Adana’dan Eskişehir’e gelen Osman Nuri K., işe gitmek için evden çıkan kızına ve yanındaki torununa sokak ortasında kurun yağdırdı. Kan donduran olayın detayları aktarılırken genç annenin ve 7 yaşındaki oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

eskisehir-de-katliam-kizina-ve-torununa-sokak-ortasinda-kursun-yagdirdi.jpg

7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Aracının içinde kurşunların hedefi olan genç kadın hayatını kaybederken dedesinin tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan 7 yaşındaki Alp ‘in kaçmaya çalıştığı anlarda yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybettiği belirtildi. Kızını ve torununu acımasızca katleden Osman Nuri K., olayın ardından çevredekiler tarafından darp edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gözü dönmüş adam polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Osman Nuri K.’nın eşiyle boşandığı dönemde kızıyla yaşadığı sorun sebebiyle kızına kin beslediği iddia edildi. Şahsın, boşandıkları dönemde eşinin kızının yanına Eskişehir’e gelerek yaklaşık 1 ay kalmasından dolayı kızına kin ve düşmanlık beslediği cinayeti bu sebeple işlediği iddia edildi.