Köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalanan yaşlı adamdan pişkin cevap

İzmir’de kaydedildiği belirtilen görüntüler mide bulandırdı. Yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalandığı anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Suçüstü yakalanan şahsın verdiği yanıt ise pes dedirtti.

Köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalanan yaşlı adamdan pişkin cevap

İzmir Bayraklı’da kaydedilen görüntülerde bir şahsın gece saatlerinde süper marketin arkasında bir köpeğe tecavüz ederken vatandaşlar tarafından suçüstü yakalandığı anlar yer aldı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken köpeğe tecavüz ederken yakalanan yaşlı adamın kendisini görüntüleyenlere verdiği cevap ise pes dedirtti. Görüntülere tepki üstüne tepki yağdı.

KÖPEĞE TECAVÜZ EDERKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda bir şahsın süper marketin arka tarafında köpeğe tecavüz ederken yakalandığı belirtildi. O anları cep telefonu kamerası ile kayda alan vatandaşın yaşlı adama ne yaptığını sorması üzerine aldığı yanıt ise bu kadarına da pes dedirtti.

kopege-tecavuz-ederken-sucustu-yakalanan-yasli-adamdan-piskin-cevap.jpg

kopege-tecavuz-ederken-sucustu-yakalanan-yasli-adamdan-piskin-cevap-002.jpg

VERDİĞİ YANIT SAÇ BAŞ YOLDURDU

Kısa sürede sosyal medyanın gündeminde de en üst sıralara yerleşen olayla ilgili görüntüleri Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı, mide bulandıran olayın Bayraklı ilçesinde gece saat 03.00 sularında bir süper marketin arkasında gerçekleştiğini söyledi. Görüntülerde yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz etmeye çalıştığı görülürken o anlarda vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanan adamın kendisine ne yaptığı sorulduğunda ‘Ne oldu hemşehrim?’ şeklinde yanıt verdiği de görüntülere yansıdı.