Arda Güler Çekya maçında oynayacak mı? Belli oldu

A milli takımımız Euro 2024'te Yarın Kader maçına çıkacak. En çok merak edilen soru ise Arda Güler Çekya maçında oynayacak mı sorusu oldu.

Arda Güler Çekya maçında oynayacak mı? Belli oldu

A Milli Takım Yarın Euro 2024'te Tamam ya da devam diyecek. Tur atlamak isteyen milli takım, hazırlıklarına devam ederken herkese merak ettiği bir soru var. Arda güler Çekya maçında oynayacak mı? Peki Arda Güler'in son durumu ne? Arda Güler sakat mı, iyileşti mi?

A milli takımımız yarın saat 22.00'de euro 2024'te Çekya ile karşı karşıya gelecek. Millilerin bir üst Tura çıkması için beraberlik yeterli olacak. Ancak Türkiye'de Milyonlarca kişi maç öncesi Arda Güler'in Durumunu merak ediyor. Genç yıldız sakat olduğu gerekçesiyle Portekiz maçının son 20 dakikasında oyuna girmişti. Peki Arda Güler'in son durumu ne? Arda Güler iyileşti mi?

ARDA GÜLER ÇEKYA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Genç yıldız Arda Güler, Portekiz maçında ilk 11'de sahaya çıkmamış ve bu sebeple de teknik direktör Montella'ya sert tepki gösterilmişti. Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı açıklanmıştı. 2 gün önce çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştiren ancak dünkü idmanda takımla bir ligde çalışan Arda Güler'in Çekya maçına çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

A milli takımda forma giyemeyecek İsimlerde belli oldu. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde Ağrı olan Mert Günok'un Çekya oynamaması bekleniyor. İrfan Can Kahveci de takımla birlikte çalışmaya başladığı için maç kadrosunda yer alabilir. Arda Güler'in de bu maçta forma giyeceği tahmin ediliyor. Diğer yandan milli takımda ilk iki maçta sarı kart gören Abdülkerim Bardakçı cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek.