Evlenecek çiftlere çeyiz müjdesi

Akbank tarafından evlenecek çiftlere özel kampanya hazırlandığı duyuruldu.

Evlenecek çiftlere çeyiz müjdesi

‘’Gençler birbirini sevdiyse çeyizleri Akbank’tan’’ sloganı ile duyurulan kampanya kapsamında 100 bin TL’ye kadar hediye kazanma hakkı fırsatı sunulacak. 31 Temmuz’da sona erecek olan kampanyanın başvuru şartları nelerdir? Akbank çeyiz kampanyasına nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte kamu ve özel bankaları tarafından evlenecek çiftlere özel kampanyalar sunulmaya başladı. Son olarak Akbank tarafından ‘’Çeyiz Çekilişi’’ kampanyası duyuruldu. Sadece yeni evlenecek çiftlerin katılabileceği kampanyada birbirinden özel hediyeler yer alıyor. 13 Haziran’da başlayan kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceği açıklandı. Akbank Mobil kullanıcılarına en fazla 5 çekiliş hakkı tanınıyor. Akbank’ın yeni müşterilerinin mobil uygulamasını ilk kez kullanmaları halinde ise 10 çekiliş hakkı verileceği duyuruldu. Akbank mobil uygulamasında yer alan kampanya bölümünden hızlı başvuru yapma imkanı sunuluyor.

Akbank Çeyiz Çekilişi Hediyeleri

Milli Piyango İdaresi’nin onayı ile gerçekleştirilen Akbank Çeyiz Çekilişi kampanyasında yeni evlenecek çiftlere özel hediyeler yer alıyor. Akbank mobil üyelerinin katılabileceği kampanyada 10 adet 100 bin TL değerinde Teknosa Hediye Kartı verilecek. 10 adet Dyson marka Gen5detect Kablosuz Süpürge, 10 adet Xiaomi Mi marka Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Siyah Robot Süpürge, 10 adet Philips marka HD9870/20 Premium Airfryer XXL Beyaz Sıcak Hava Fritözü hediyesi verileceği açıklandı. 31 Temmuz’da sona erecek olan çeyiz kampanyasında ödül almaya hak kazanacak olan kullanıcılar noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş ile belirlenecektir. Akbank personelinin kampanyaya katılma hakkı bulunmamaktadır. 100 bin TL tutarındaki Teknosa hediye kartının nakde çevrilemeyeceği açıklanmıştır. Ayrıca, hediye kartları talihli kişi dışında biri tarafından kullanılamaz. Ad-soyad bilgisine göre Teknosa tarafından hediye kartı sahibine 100 bin TL tutarında ürün teslimatı yapılacaktır. Teknosa’da satışa sunulan bütün ürünler kampanya kapsamında satın alınabilir. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çeyiz çekilişinin talihlileri 9 Ağustos tarihinde Takvim gazetesinde açıklanacaktır. Çeyiz çekilişinde ödül alma hakkı kazanan talihlilerin 24 Ağustos’a kadar banka ile irtibata geçmesi, aksi takdirde ödüllerin yedek talihlilere devredileceği açıklanmıştır.

Akbank Çeyiz Kampanyası başvuru

Akbank çeyiz kampanyası başvuru işlemleri sadece mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Akbank müşterilerinin mobil uygulamasına kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmaları gerekiyor. Akbank mobile giriş yapıldıktan sonra kampanyalar bölümünde yer alan ‘’Çeyiz Çekilişi’’ sekmesine giderek katıl butonuna tıklayarak başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz. Akbank mobil bankacılık hizmetlerini kullanan müşterilerin bir çekiliş hakkı bulunmaktadır. Akbank ATM’lerinden QR kodu ile para çekme işlemi gerçekleştiren müşterilere yeni çekiliş hakkı tanımlanır. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden Otomatik Fatura Ödeme Talimatı veren müşterilerin bir çekiliş hakkı daha bulunmaktadır. Bireysel müşterilere en fazla 5 çekiliş hakkı tanınan kampanyaya başvuru yaptıktan sonra cep telefonunuza katılım onay mesajı gönderilir. Müşterilerin cep telefonu ve adres bilgilerinin sistemde eksiksiz olarak yer alması gerekmektedir.