Kadın müşteri market çalışanını evire çevire dövdü

Bir kadın müşterinin market çalışanı olan genç kızı marketin ortasında evire çevire dövdüğü anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Genç kızı saçından tutan öfkeli müşterini saçlarını eline doladığı kızın kafasını dondurucu dolaba vurdu.

Kadın müşteri market çalışanını evire çevire dövdü

Tokat’ta bir zincir markette kaydedildiği aktarılan görüntülerde kadın müşterinin öfkeden kendisini kaybettiği anlar bir cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. Müşterinin, market çalışanı olan genç kızı saçından sürüklediği ve kafasını marketteki dondurucu dolaba defalarca vurduğu görüldü. Saldırı anı kameralara yansırken saldırganın gözaltına alındığı bilgisine yer verildi.

SAÇINDAN TUTUP SÜRÜKLEYİP KAFASINI DOLABA VURDU

Olay, Tokat’ta bir zincir markette meydana geldi. Dün yaşandığı kaydedilen olayda S.H. isimli bir kadın müşterinin bilinmeyen bir sebeple market çalışanı olan B.U.’ya saldırdığı ve genç kızın saçlarını eline dolayarak sürüklediği görüldü. Saldırı anı bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken öfkeli müşterinin genç kızın kafasını marketteki dondurucu dolaba defalarca kez vurduğu anlar da görüntülerde yer aldı.

kadin-musteri-market-calisanini-evire-cevire-dovdu-001.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Müşterinin saldırısına uğrayan ve saçından sürüklenerek kafası defalarca dondurucu dolaba vurulan market çalışanı genç kızın saldırı anında çığlık çığlığa kaldığı görülürken marketteki diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi ile genç kız kurtarıldı. Market çalışanına saldıran S.H., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken saldırıya uğrayan B.U.’nun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine yer verildi.

kadin-musteri-market-calisanini-evire-cevire-dovdu.jpg

SERBEST BIRAKILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve polis merkezine götürülerek ifadesi alınan S.H.’nin ifadesinin ardından Savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme ise devam ediyor.