Emekliye 12.000 TL Ek Para! TBMM Onaylı İle 30 Haziran'a Kadar Verilecek

Emekliye maaşı ek para verilecek. TBMM onayı ile 30 Haziran'a kadar başvuru yapan tüm emekliler faydalanacak. İşte emekliye 12.000 TL ek para detayları…

Emekliye 12.000 TL Ek Para! TBMM Onaylı İle 30 Haziran'a Kadar Verilecek

Temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşı değişecek. Ancak maaş zammı öncesi bankalarda da sürpriz ek ödeme Haberleri var. İş Bankası, emekli maaşı alan ve maaşını kendisine Taşıyan müşterilerine 12.000 TL'lik ek para sürprizini duyurdu. İş Bankası'nın promosyonu maaş aralığına göre değişiyor. Peki hangi Emekli ne kadar ödeme alacak? İşte İş Bankası güncel emekli promosyon tutarı ve detaylar…

Emekli maaşı alanlar özellikle 10.000 TL maaşla ay sonunu getirmeye çalışanlar ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu sebeple de 31 Mart yerel seçimlerinin öncesinde ilave zam talepleri gün yüzüne çıkmıştı. Ancak enflasyonu gerekçe gösteren ve emekliye ilave zam verilmesinin enflasyonu daha da şişireceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayını işaret etmişti. Artık Temmuz ayı emekli maaş zammı için sayılı günler kaldı. Bir yandan zam haberleri heyecanla beklenirken bir yandan da emekliler için sürpriz ek para fırsatları geliyor. Türkiye İş Bankası zam öncesi promosyon ücretlerini güncelledi. Peki İş Bankası Emekliye ne kadar promosyon ödüyor? Maaş aralığına göre promosyon miktarı ne kadar?

emekliye-12-000-tl-ek-para-tbmm-onayli-ile-30-hazirana-kadar-verilecek-2.jpg

EMEKLİYE İŞ BANKASI'NDAN GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

İş Bankası, emekli maaşını kendisine taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler için promosyon ücretlerini güncelledi. Maaş aralığına göre değişen promosyon miktarları sunan İş Bankası, şu ücretleri ödüyor:

10 bin TL’ye kadar olan maaşlar için: 5 bin TL

10 bin TL - 15 bin TL arasında olan maaşlar için: 8 bin TL

15 bin TL - 20 bin TL arasında olan maaşlar için: 10 bin TL

20 bin TL ve üzeri maaşlar için: 12 bin TL

EN GEÇ 30 HAZİRAN'A KADAR BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Türkiye İş Bankası emekli maaşını 3 yıllığına kendisine Taşıyan tüm Emeklilere promosyon desteği veriyor. Emekli promosyon başvurusunu en geç 30 Haziran'a kadar tamamlamak gerekiyor. İş Bankası'nın bu promosyon fırsatını değerlendirmek isteyen emekliler şubelerden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilir. 30 Haziran'a kadar yapılan başvurularda 3 iş günü içinde ödemeler IBAN'A aktarılıyor.