Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim resti

CHP genel başkanı Özgür Özel, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim resti

CHP genel başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye seslenerek Erken seçim talebinde bulundu. Özgür Özel, 2025 Kasım ayında seçimi beklediklerini belirtirken “Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız." dedi.

CHP genel başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek Erken seçim çağrısında bulundu. Milletin 5 yıl daha dayanacak gücü kalmadığını belirten Özgür Özel, muhalefet olarak kendilerinin de 4 yıl daha iktidara sabredecek durumlarının olmadığını söyledi. Milletin artık CHP'nin iktidarı olmasını beklediğini söyleyen Özgür Özel 2025 kasım ayı için seçim talebinde bulundu.

2025 KASIM’DA ERKEN SEÇİM YAPALIM

Özgür Özel açıklamasında gelecek sene Kasım ayının Erdoğan'ın 5 yıllık döneminin tam ortası olduğunu belirterek Erdoğan kendime güveniyorum çıkarım derse Erken seçim yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Özgür Özel'in açıklamaları şöyle:

“ Eğer cesaretiniz varsa kararı bugünden alalım. Yada 8 ay sonra alalım. Gelecek sene kasım ayında bizim karşımıza çıkmaya seçim yapmaya varsanız. CHP buradadır. O seçime girecektir. Ve sonuç değişmeyecektir. CHP Türkiye'nin birinci partisi bugünden sonra bu sorumuza verilmeyen her yanıt milletten kaçıyordur. Adaylığına güveni olan karşımıza çıkar.”

“Çok değil Kasım 2025'e seçim bekliyoruz. Adayımız ilan edildiği gün seçimi çoktan kazanmış olacağız. Biz seçimi adayımızı belirlediğimiz gün yapılacak kampanyalarla değil, bugünden itibaren 1 yıl boyunca Anadolu ve Trakya'da yapacağımız samimi çalışmalarla kazanacağız. Adayımız ilan edildiğimiz gün seçimi çoktan kazanmış olacağız.”