Mehmet Kasım Gülpınar AK Parti’ye mi geçti? Yeniden Refah’tan açıklama var

Yeniden Refah Partisi’nden 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar hakkında gündeme gelen iddia siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Mehmet Kasım Gülpınar AK Parti’ye mi geçti? Yeniden Refah’tan açıklama var

Yeniden Refah Partisi, gündem olan Mehmet Kasım Gülpınar iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Gündemdeki iddialar sonrasında konuyla ilgili açıklama bizzat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan geldi. YRP Genel Başkanı Erbakan, partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye geçeceğine dair iddialarla ilgili konuştu ve Gülpınar’ın Yeniden Refah Partisi’nin bir üyesi olduğunu ve Belediye Başkanlığı’na devam ettiğini söyledi.

YRP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ’YE GEÇECEK İDDİASI

Siyaset gündemini hareketlendiren iddia YRP’den jet hızıyla açıklama getirdi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan ve oy çokluğuyla Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye geçeceğine dair iddialar gündeme gelmeye başladı. Bu iddiaların ardından Yeniden Refah Partisi’nden jet hızıyla açıklama geldi. Açıklamayı bizzat YRP lideri Fatih Erbakan yaptı.

mehmet-kasim-gulpinar-ak-partiye-mi-gecti-yeniden-refah-tan-aciklama-var.jpg

MEHMET KASIM GÜLPINAR GÖREVİNİN BAŞINDA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye geçeceğine dair iddialarla ilgili konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı fatih Erbakan, Gülpınar’ın şu anda YRP’nin üyesi olarak Belediye Başkanlığı’na devam ettiğini söyledi ve yaptığı açıklamada; ‘Kasım Gülpınar’a da böyle bir teklifin olmaması veya herhangi bir baskının olmaması aslında düşünülemez. Gülpınar şu anda Yeniden Refah Partimizin üyesi olarak görevine devam ediyor. Görevinin başında. Böyle bir şey olacağına da Yeniden Refah Partisi olarak ihtimal vermiyoruz’ ifadelerini kullandı.