Devlet Bahçeli Arda Güler çıkışıyla gündemi salladı! Çekya maçına dikkat çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, A Milli Futbol Takımımızın genç yıldızı Arda Güler ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella arasında yaşandığı iddia edilen krize sessiz kalamadı. Bahçeli'den çok konuşulacak bir çıkış geldi.

Devlet Bahçeli Arda Güler çıkışıyla gündemi salladı! Çekya maçına dikkat çekti

Günlerdir gündemde olan Arda Güler-Montella krizi iddiası sonrasında hem TFF’den hem de Arda Güler’den ‘kriz yok’ açıklamaları gelse de kamuoyunda tepki toplayan bu iddia ile ilgili gündem sürüyor. Ünlü sanatçılar da Arda Güler’e destek çıkmış ve Montella’ya sert çıkışlarda bulunmuştu. Bu konuyla ilgili bir çıkış da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. Bahçeli, ‘Türk’e durmak yakışmaz’ dedi. İşte Bahçeli’nin Arda Güler açıklaması ve tüm detaylar…

BAHÇELİ’DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Türkiye-Portekiz maçı geride kalırken Milli Takımımız Portekiz maçında istediği sonucu alamamış ve mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı. Şimdi tüm gözler Türkiye-Çekya maçına çevrilirken Milli Takımımızın genç yıldızı Arda Güler ile Milli Takım Teknik Direktörü Montella arasında yaşandığı iddia edilen krizle ilgili bir yorum da MHP lideri Devlet Bahçeli’den geldi. Tüm konuşulanları sosyal medya dedikoduları ifadeleriyle yorumlayan Bahçeli, yarın akşam oynanacak olan Çekya maçına dikkat çekti.

devlet-bahceli-arda-guler-cikisiyla-gundemi-salladi-cekya-macina-dikkat-cekti.jpg

BAHÇELİ: TÜRK’E DURMAK YAKIŞMAZ

MHP Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, EURO 2024’te mücadele eden A Milli Futbol Takımımızı da unutmadı. Günlerdir gündemde olan Milli Takımımızda Arda Güler ve Montella arasında yaşandığı iddia edilen yelek krizine de değinen Bahçeli, ‘Sosyal medyadaki dedikoduları, Arda Güler evladımızla ilgili tartışmaları takip ettim. Arda’nın paylaştığı gibi Türk’e durmak yakışmaz. Ümit ediyorum ki aslanlarımız Çekya maçından galibiyetle ayrılacaklardır.’ dedi.

devlet-bahceli-arda-guler-cikisiyla-gundemi-salladi-cekya-macina-dikkat-cekti-001.jpg