Devlet Bahçeli kaç yaşında? Devlet Bahçeli’ye ne oldu? Sağlık durumu nasıl?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin rahatsızlık yaşadığına dair iddialar kısa sürede siyaset gündeminde yer bulmaya başlarken gözler MHP’ye çevrildi. Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili açıklamalar yakından takip ediliyor.

Devlet Bahçeli kaç yaşında? Devlet Bahçeli’ye ne oldu? Sağlık durumu nasıl?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısındaki konuşmasına 15 dakika kadar geç başlaması ve odasından çıkarak grup toplantısının yapılacağı salona doğru yürüdüğü anlarda yürümekte güçlük çekmesi MHP liderinin sağlık durumuyla ilgili endişe uyandırdı. MHP kaynaklarından gündem olan bu konuyla ilgili kısa sürede açıklama geldi. MHP kaynaklarından yapılan açıklamada Bahçeli’nin tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı belirtildi.

TOPLANTI SALONUNA 15 DAKİKA GEÇ GELDİ

MHP Grup Toplantısı’nda konuşma yapmak için kürsüye çıkan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin toplantı salonuna 15 dakika kadar geç geldiği belirtildi. Bahçeli’nin salona geç gelmesi ve odasından çıkarak salona doğru yürürken zorlandığı anlar endişelendirdi. MHP liderinin sağlık durumu merak konusu olurken MHP kaynaklarından konuyla ilgili kısa sürede açıklama yapıldı.

devlet-bahceli-kac-yasinda-devlet-bahceli-ye-ne-oldu-saglik-durumu-nasil.jpg

KONUŞMASINI OTURARAK YAPTI

Partisinin grup toplantısında konuşma yaparken kürsüde bir ilke imza atan Devlet Bahçeli, konuşmasını oturarak yaptı. MHP liderinin prompter yerine elindeki kağıtları kullanması da dikkat çekti. Bahçeli’nin grup toplantısındaki bu durumu sağlık problemleri yaşadığına dair iddiaları beraberinde getirdi. 76 yaşındaki MHP liderinin sağlık durumuyla ilgili endişeler artarken MHP kaynaklarından açıklama gecikmedi. Yapılan açıklamada, Bahçeli’nin grup toplantısı öncesinde küçük bir tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı belirtildi.