AK Parti'de büyük değişim! Kritik MYK öncesi gidecek isimler belli oldu

AK Parti'de kritik MYK öncesi gidecek isimler belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile ikisi Büyükşehir olmak üzere 5 il başkanı değişecek.

AK Parti'de büyük değişim! Kritik MYK öncesi gidecek isimler belli oldu

AK Parti MYK toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra parti içinde değişim talebi ve iç muhasebe sık sık gündeme gelmişti. MYK toplantısının da ana Gündem maddesinin yerel seçimler sonrası değişim olacağı öğrenildi. AK Parti'de ikisi Büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişeceği öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da değişim mesajı vermiş yeri ve zamanı geldiği zaman kimseyi kırmadan küstürmeden değişim yapacaklarını söylemişti.

AK PARTİ'DE GÜNDEM DEĞİŞİM

MYK toplantısı için geri sayım başlarken AK Parti'de Gündem değişim oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tabanı ve teşkilatları canlı tutmak için talimat verdiği öğrenilirken MYK toplantısında beklenen değişimin gerçekleşeceği bildirildi. Toplantı sonrasında iki Büyükşehir başta olmak üzere en az 5 il başkanında değişiklik yapılacak. Ayrıca MYK toplantısında bazı ilçe başkanları ile ilgili de çalışma olacağı ve yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onaylaması durumunda değişim yapılacağı öğrenildi.