Fatih Erbakan erken seçim diyerek o tarihi işaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşmenin ardından iki genel başkandan ortak basın açıklaması geldi.

Fatih Erbakan erken seçim diyerek o tarihi işaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Erbakan ve Dervişoğlu, kameraların karşısına geçerek ortak basın açıklaması yaptı. İki genel başkandan gelen erken seçim açıklaması kısa sürede siyaset manşetlerinin en üst sıralarına yerleşti. Dervişoğlu, İYİ Parti’nin erken seçime hazır olduğunu söylerken Erbakan ise 2025 yılına dikkat çekti. İşte detaylar…

ERBAKAN’DAN DERVİOĞLU’NA ZİYARET

Yaptığı açıklamalar ve sert çıkışlarıyla sık sık siyaset manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. Erbakan’ın Dervişoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından iki lider kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Hem Erbakan’ın hem de Dervişoğlu’nun gündeminde erken seçim vardı.

fatih-erbakan-erken-secim-diyerek-o-tarihi-isaret-etti.jpg

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: İYİ PARTİ HAZIR

Erbakan’ın İYİ Parti Genel Merkezi’ne yaptığı ziyarette Dervişoğlu ve Erbakan, basına kapalı olarak görüşme gerçekleştirdi. İki lider arasında görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşme sonrasında iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Kameralar karşısına geçen iki liderin de gündeminde erken seçim vardı. Erken seçim ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ‘Erken seçim olacaksa İYİ Parti hazır’ dedi.

fatih-erbakan-erken-secim-diyerek-o-tarihi-isaret-etti-001.jpg

FATİH ERBAKAN: TARTIŞILMASI GEREKLİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gündeminde de erken seçim vardı. Ekonomik göstergelerin kötüye gittiğine dikkat çeken Erbakan, mevcut hükümetin 2023 yılının Haziran ayında göreve başladığını hatırlattı ve ‘2025 Haziran ayında 2 senesini doldurmuş olacak. O zamana kadar herhangi bir iyileşme olmazsa ki göstergeler olmayacağını gösteriyor. Öyleyse 2025 yılı içinde sonbaharda belki bir erken seçimin olup olmaması konusunda tartışılması gereklidir diye düşünüyorum’ yorumunda bulundu.