Kızıl Goncalar oyuncusu yeni sezon tarihini açıkladı

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi merak edilirken, ünlü oyuncu Tolga Tekin'den heyecanlandıran açıklama geldi.

Kızıl Goncalar oyuncusu yeni sezon tarihini açıkladı

Kızıl Goncalar dizisine sezon finaline yakın Vahit karakteriyle bomba gibi bir giriş yapan Tolga Tekin, sosyal medya üzerinden sık sık gelen “yeni sezon ne zaman başlayacak” sorularına dayanamadı ve tarihi açıkladı.

Now TV ekranlarında geçtiğimiz sezon adeta fırtına gibi esen Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu Büyük bir merakla bekleniyor. Bir an önce dizinin ekrana dönmesini isteyen izleyiciler oyuncuları da Instagram üzerinden darlıyor.

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu için artık sayılı günler kaldı. Ancak bu hasretin bir an önce bitmesini isteyen çok sayıda izleyici birçok oyuncuya sosyal medya üzerinden yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunu soruyor.

ÜNLÜ OYUNCU TARİH VERDİ

Kızıl Goncalar dizisine sezon finaline yakın bir tarihte dahil olmasına rağmen büyük beğeni toplayan Tolga Tekin’de Instagram kullanıcılarının sık sık sorusu sorduğu isimler arasında yer alıyor. Cüneyt'in babası Vahit karakteriyle Kızıl goncalara katılan Tolga Tekin hayranlarından gelen sorulara daha fazla kayıtsız kalamadı. Dizinin seti çıkacağı tarihi açıklayan Tolga Tekin, "Ağustos sonu geliyoruz" dedi.