Gelin Evi sunucusu değişti! Ekranların sevilen yüzü geri döndü

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen program Gelin Evi’nde bir değişiklik yaşandı. Hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen gündüz kuşağı programında sunucu değişikliğine gidildi.

Gelin Evi sunucusu değişti! Ekranların sevilen yüzü geri döndü

Uzun zamandır ekrana gelen ve çok sevilen Gelin Evi programında yeni sezon start verdi. Daha önce Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi’nin sunucusu değişti. Sunucu değişen programla ilgili merak edilenler arama motorlarında yer almaya başlarken programın yeni sunucusu ile ilgili araştırmalar sürüyor. Artık Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek olan Gelin Evi programı yine büyük bir merak ve ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ezgi Sertel kimdir? Gelin Evi sunucusu Ezgi Sertel kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler…

ASLI HÜNEL GELİN EVİ’NE VEDA ETTİ

Show TV’nin sevilen gündüz kuşağı programlarından birisi olan Gelin Evi’nin yeni sezonu başladı. Sevilen programı uzun bir süredir Aslı Hünel sunuyordu. Yeni sezonda ise sunucu değişikliği oldu. Aslı Hünel Gelin Evi programına veda ederken Hünel’in yeni programı Gelinim Mutfakta oldu. Show TV ekranlarından Kanal D ekranlarına geçiş yapan Aslı Hünel, sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta’yı sunmaya başladı.

gelin-evi-sunucusu-degisti-ekranlarin-sevilen-yuzu-geri-dondu.jpg

GELİN EVİ’NİN YENİ SUNUCUSU EZGİ SERTEL

Gelin Evi’nin yeni sunucusu Ezgi Sertel oldu. Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Ezgi Sertel, gündüz kuşağı programında hafta içi her gün sevenlerinin karşısına çıkacak. 1 Ekim 1981 yılında Karabük’ün Safranbolu ilçesinde dünyaya gelen Ezgi Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyunculuk ve sunuculukla devam etmek isteyen Sertel, Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Lezzet Haritası programıyla Anadolu’nun çok sayıda şehrini dolaşmış ve her bir yörenin yemek kültürünü ekrana taşımıştır. Daha sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Fazlası Zarar isimli yarışma programının sunuculuğunu yapan Sertel, 12 Ağustos 2024 tarihinden itibaren sevilen yarışma programı Gelin Evi’nin sunuculuğunu yapmaya başladı.

gelin-evi-sunucusu-degisti-ekranlarin-sevilen-yuzu-geri-dondu-001.jpg