Wanda Nara başka bir erkekle dudak dudağa

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara, resmi sosyal medya hesabından başka bir erkekle dudak dudağa olduğu kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Wanda Nara başka bir erkekle dudak dudağa

O anlar kısa sürede viral olmayı başardı. Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın evliliklerinde yaşanan ayrılık haberleri gündemde adeta bomba etkisi yaratmıştı. Bir süredir yaşantılarını ayrı sürdüren çiftin kısa süre içinde tamamen ayrılması bekleniyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Wanda Nara, Instagram hesabından başka biriyle dudak dudağa pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

wanda-nara-baska-bir-erkekle-dudak-dudaga.jpg

Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından olan Movistar Arena'da sahne alan Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa objektiflere poz verdi. O anlar kısa sürede viral olmayı başardı.

wanda-nara-baska-bir-erkekle-dudak-dudaga-001.jpg

WANDA NARA KİMDİR?
Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de hayata gözlerini açmıştır. Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştır. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelse de Wanda Nara, iddiaları sert bir dille yalanlamıştır.