Tokat'ta akıl ve ruh sağlığı hastanesinde yatan hasta polise saldırdı

Tokat'ta Doktor Cevdet Aykan ruh sağlığı ve hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören bir hasta görevlilerin elinden kaçarak polis memuruna saldırdı. Point memuru Yumruklu saldırıda yaralandı.

Tokat'ta akıl ve ruh sağlığı hastanesinde yatan hasta polise saldırdı

Tokat'ta Doktor Cevdet Aykan ruh sağlığı ve hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada Tokat Devlet Hastanesi nöroloji polikliniğine getirilen bir hasta görevlilerin elinden kurtularak bahçede bulunan polis memuruna saldırdı. Hastanın Yumruklu saldırısına uğrayan polis memuru Hilal Karan yaralandı.

KADIN POLİSE YUMRUK ATTI

Allah'ın bilgiye göre Doktor Cevdet Aykan ruh sağlığı ve hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Yoldaş Can T., Tokat Devlet Hastanesi nöroloji polikliniğine getirildi. Buradan tekrar ruh sağlığı ve hastalıkları Hastanesi'ne götürülecek olan hasta görevlilerin elinden kurtularak hastane bahçesinde bulunan polis memuru Hilal karan'a saldırdı.

Hastanın Yumruklu saldırısına uğrayan polis memuru yaralandı. Hemen hastanede tedavi altına alınan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hasta ise tedavi gördüğü Hastaneye geri götürüldü. Hastanın kadın polise saldırdığı anlar güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdı.