Oğlunu ekmek bıçağıyla öldüren baba tuvalette yakalandı

21 yaşındaki bir genç, babası tarafından ekmek bıçağıyla öldürüldü. Gencin eve köpek getirdiği ve bu sebeple babasıyla arasında tartışma çıktığı iddia edilirken tartışma sırasında babanın ekmek bıçağıyla oğlunu öldürdüğü belirtiliyor.

Oğlunu ekmek bıçağıyla öldüren baba tuvalette yakalandı

İzmir’de yaşanan olay kan dondurdu. Bir babanın eve köpek getiren 21 yaşındaki oğluyla tartıştığı ve çıkan tartışma esnasında 21 yaşındaki gencin babası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi. Olayın ardından kaçan saldırgan baba, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda bir kahvehanenin tuvaletinde yakalanarak gözaltına alındı.

OĞLUNU EKMEK BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

Olay, İzmir’in Gaziemir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre baba M.D., eve köpek getirdiği belirtilen 21 yaşındaki oğlu Ahmet D. ile tartışmaya başladı. Baba ve oğul arasındaki tartışmanın büyümesi ile korkunç olay meydana geldi. Baba M.D., oğlunu ekmek bıçağıyla bıçaklayıp ardından da olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Ahmet D.’yi ambulansa alarak hastaneye sevk etti. Ahmet D., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babası tarafından bıçaklanan talihsiz gencin cenazesinin Savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldığı öğrenildi.

oglunu-ekmek-bicagiyla-olduren-baba-tuvalette-yakalandi.jpg

KAHVEHANEDE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polis ekipleri, olayın ardından kaçan baba M.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı. M.D.’nin evlerinin yakınındaki bir kahvehaneye gittiği tespit edilirken polis ekiplerinin geldiğini gören saldırganın yeniden kaçarak kahvehanenin tuvaletine saklandığı öğrenildi. Tuvalete giren ve kapıyı kilitleyen M.D., teslim olmamak için polis ekiplerine direndi. Bir süre sonra tuvaletin kapısını kıran polis ekipleri, cinayet şüphelisi babayı gözaltına aldı. M.D.’nin Emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.