Yabancı uyruklu veli okulu basıp zincirle dehşet saçtı

Okulu basan bir veli elindeki zincirle dehşet saçtı. Çorum’da yaşanan olayda okulu bastığı belirtilen yabancı uyruklu bir velinin öfkeden çılgına döndüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yabancı uyruklu veli okulu basıp zincirle dehşet saçtı

Çorum’da bir okulda yaşanan olayda yabancı uyruklu olduğu belirtilen bir veli, çocuğunun durumuyla ilgili bilgi verilmediği gerekçesiyle okulu bastı ve zincirle okul müdürü ve okul görevlisini darp etti. Olayın ardından kaçan velinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, kaçan veliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

ÖĞRNCİ VELİSİ OKULU BASIP OKUL MÜDÜRÜNÜ DARP ETTİ

Çorum’daki bir okulda yaşandığı öğrenilen olayda, yabancı uyruklu olduğu belirtilen öğrenci velisi ve velinin yakını okulu basarak zincirle hem okul müdürünü hem de okul görevlisini darp etti. Okul koridorunda yaşanan olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

yabanci-uyruklu-veli-okulu-basip-zincirle-dehset-sacti-001.jpg

ZİNCİRLE OKUL MÜDÜRÜNE VE GÖREVLİYE SALDIRDI

Olay, 5 Haziran 2024 tarihinde saat 15.00 sularında Çorum2daki bir okulda meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, okulda fenalaşan bir öğrenci için okula ambulans çağıran okul müdürü ve okul görevlisi öğrencinin durumu hakkında bilgi vermedikleri gerekçesiyle okulu basan veli ve velinin yakını tarafından darp edildi. Velinin zincirle okul müdürüne ve okul görevlisine saldırdığı öğrenilirken yaşanan olay okulun güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Saldırıya uğrayan okul müdürü ve okul görevlisi öğrenci için çağrılan ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi.

yabanci-uyruklu-veli-okulu-basip-zincirle-dehset-sacti.jpg

POLİS EKİPLERİ KAÇAN VELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın ardından kaçtığı öğrenilen velinin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Çorum Valiliği de olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Valilik'ten yapılan açıklamada, tedavileri ayakta yapılan okul müdürü ve okul görevlisinin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine yer verilirken konunun Valilik tarafından titizlikle takip edildiği belirtildi.