Ekiplerin baskınında 1 ton domuz eti ele geçirildi! Vatandaşa yedirmek için hazırlamışlar

Bir çiftliğe yapılan baskında ekiplerin tam 1 ton yaban domuz etini parçalanmış ve poşetlere doldurulmuş halde bulduğu öğrenildi. Yaban domuz kesildiği ihbarı üzerine harekete geçen ekiplerin baskınında 1 ton yaban domuz eti ele geçirildi.

Ekiplerin baskınında 1 ton domuz eti ele geçirildi! Vatandaşa yedirmek için hazırlamışlar

Aydın’da meydana gelen olayda ekipler, aldıkları ihbar üzerine hemen harekete geçti. Gelen ihbarda bir çiftlikte yaban domuz eti kesildiği bilgisi yer alıyordu. Durum üzerine hemen harekete geçen ekipleri çiftliğe basın düzenledi ve yaklaşık bir ton olduğu belirtilen yaban domuz etini poşetlere doldurulmuş şekilde buldu. Etlerin dondurucuda muhafaza edilmiş vaziyette bulunduğu bilgisine de yer verildi. İşte detaylar…

YAPILAN İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Olay, Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Hacıaliobası Mahallesi’nde yaşanan olayda, Jandarma ekiplerine gelen ihbarda bir çiftlikte yaban domuzu kesildiği bilgisi yer aldı. İhbar üzerine hemen harekete geçen ekipler, çiftliğe basın düzenledi. İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı ile İncirliova İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin birlikte düzenlediği baskında bir tona yakın yaban domuz eti ele geçirildi.

ekiplerin-baskininda-1-ton-domuz-eti-ele-gecirildi-vatandasa-yedirmek-icin-hazirlamislar.jpg

ETLERİ PARÇALAYIP POŞETLERE DOLDURMUŞLAR

Ekiplerin çiftlikte yaptıkları kontrolde bin kilograma yakın olduğu belirtilen kesilip, parçalanmış ve poşetlere doldurularak dondurucularda muhafaza edilmiş vaziyette yaban domuz eti tespit edildi. Ele geçirilen etler imha için İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili şüpheli şahsın yakalandığı bilgisine yer verilirken Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.