Edremit - İzmir Yolunda Trafik Kazası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil köpeğe çarpmamak için manevra yaparken kamyona çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edremit - İzmir Yolunda Trafik Kazası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda Öğretmenler Mahallesi mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, köpeğe çarpmamak için manevra yapan bir otomobil kamyona çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN ANİ MANEVRA YAPTI

Sabah saatlerinde Balıkesir Edremit-İzmir karayolunda ilerleyen bir otomobil, Öğretmenler Mahallesi mevkiinde önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Ancak sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma, ardından da yan yolda seyreden 10 AEK 163 plakalı kamyona çarptı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından yapılan ilk incelemelere göre, otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

OLAY YERİNE İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve polis ekipleri de sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.