Yarın 08.30'de hesaplara yatacak! 25.000 TL bayram desteği başladı

Bayram öncesi 25.000 TL Bayram desteği başladı. Yarın saat 08.30'dan itibaren hesaplara yatacak. Asgari ücretli emekli memur serbest meslek çalışanı herkes başvuru yapabiliyor.

Yarın 08.30'de hesaplara yatacak! 25.000 TL bayram desteği başladı

Kurban Bayramına günler kala artan nakit ihtiyaçlarına cevap Akbank'tan geldi. Türkiye'nin en büyük ve köklü özel bankalarından olan Akbank, Nakit paraya ihtiyacı olan müşterileri için bayram desteği sağlıyor. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyası duyuruldu. Başvuru yapanlar Yarın 08.30'dan itibaren hesaplarından ödeme alabilecek. Peki Akbank faizsiz kredi şartları neler? Akbank bayram kredisi ve detaylar haberimizde….

Türkiye'de milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı öncesi nakit para sıkıntısı yaşıyor. Ne yazık ki ekonomik kriz her kesimden vatandaşı vururken nakit ihtiyacını karşılamak giderek daha zor hale geliyor. Özellikle bayramın da yaklaşmasıyla beraber artan nakit ihtiyacına çözüm Akbank'tan geldi. Akbank'a, tam 6 ay vadeli 25.000 TL faizsiz bayram kredisi veriyor. Akbank'ın bayram kredisi kampanyasına ilişkin şartlar ve detaylarda belli oldu. Akbank'tan bayram kredisi almak isteyenler hemen başvuru yapabilir.

AKBANK 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ VERECEK

Acil paraya sıkışanlar için Akbank'tan bayram öncesi bomba bir kampanya geldi. Nakit paraya ihtiyacı olanlar başvuru yapmaları halinde 25.000 TL faizsiz kredi alma fırsatına sahip olacak. Akbank faizsiz kredi kampanyasında şartları da duyurdu. 6 ay geri ödemeli olarak verilecek faizsiz kredi sadece Akbank müşterileri için geçerli. Ancak hem yeni müşteri olmak hem de Akbank mobil uygulaması üzerinden müşteri olmak gerekiyor.

yarin-08-30de-hesaplara-yatacak-25-000-tl-bayram-destegi-basladi-2.jpg

AKBANK MOBİLDEN BAŞVURU YAPAN ALIYOR

Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin mutlaka Akbank mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olmaları gerekiyor. Sadece bu şartla kredi veren Akbank kredi aynı zamanda 18 yaş üstü olmak, Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi şartlar arıyor. Eğer şartları taşıyorsanız hemen Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilir ardından dijital asistanı aracılığıyla başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

6 AY VADELİ SIFIR FAİZLİ KREDİ

Akbank sıfır faizli kredi kampanyası 6 ay vadeli olarak sağlanıyor. Bayramda nakit ihtiyacı olanlar için çözüm sunan yeni Kredi kampanyasını değerlendirmek isteyenler hemen bugün başvuru yaparak Yarın 08.30'dan itibaren ödemelerini alabilir. Geniş kapsamlı bir kampanya hazırlayan Akbank, herkese kapılarını açıyor.