ŞOK’ta büyük indirim! 18 Eylül ŞOK indirimleri tek tek belli oldu

ŞOK’ta bu haftanın indirimli ürün fırsatları belli oldu. Mutfak dolapları, marka valizler, şarjlı ve elektrikli süpürgeler şok raflarına çok uygun fiyata geliyor. Şok 18 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu indirimleri haberimizde…

ŞOK’ta büyük indirim! 18 Eylül ŞOK indirimleri tek tek belli oldu

18 Eylül Şok aktüel ürünler kataloğu ile merakla beklenen indirimli ürünlerin listesi belli oldu. Çarşamba gününden itibaren şok marketlerde raflara gelecek olan harika ürünler dikkat çekiyor. Bu hafta ŞOK kataloğu ile mutfak dolapları, marka valizler, şarjlı ve elektrikli süpürgeler dikkat çekiyor. Peki bu hafta Şok'ta hangi ürünler indirimde? ŞOK 18 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu ile neler geliyor?

ŞOK AKTÜEL HAFTANIN İNDİRİMLERİ BELLİ OLDU

18 Eylül'den itibaren Şok Market raflarında satışa çıkacak olan yeni aktüel ürünler fırsatları belli oldu. Evlerin tüm ihtiyaç ürünleri yeni ŞOK kataloğu ile indirimli olarak raflara gelecek. Oldukça geniş ürün yelpazesi ile bu hafta müşterilerinin karşısına çıkan Şok Markette elektrikli ev aletleri, Temizlik Ürünleri, mobilya çeşitleri gibi birçok şok indirimleri yer alıyor.

Dünyaca ünlü bir çok markanın ürünleri de Şok aktüel kataloğu ile özel fiyatlara sizlerle buluşacak. Arzum markalı ürünler, Karcher ürünleri, fakir ürünleri Şok'un bu hafta dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Buhar jeneratörlü ütüler, temizlik makineleri, dikey süpürgeler, mutfak dolapları, halı ve koltuk yıkama makineleri Şok marketin öne çıkan ürünleri. Üstelik bu haftaki indirimli ürünler hem cazip fiyatlarla hem de Peşin fiyatına taksi avantajı ile satışa sunuluyor.

Yeni Şok aktüel kataloğu ile birçok ürün çok ekonomik fiyatlarla sizlere sunulacak. ŞOK 18 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu fırsatları kaçırılmaz.

ŞOK 18 EYLÜL 2024 İNDİRİMLERİ

sok-18-eylul-2024-katalogu-2.jpg

sok-18-eylul-2024-katalogu-3.jpg

sok-18-eylul-2024-katalogu-4.jpg

sok-18-eylul-2024-katalogu-5.jpg

sok-18-eylul-2024-katalogu-6.jpg

sok-18-eylul-2024-katalogu-11.jpg