Fenerbahçe başkanı Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kabulde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe'nin 117 yıllık bir Maziye sahip olduğunu, milyonlarca taraftarının bulunduğunu ve kıymetli sporcular yetiştirdiğini belirterek Türk sporunun iftihar vesilelerinden biri olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'yi de diğer kulüpler gibi Her anlamda desteklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan sonrasında da aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında birlik beraberlik mesajı da vererek şu ifadeleri kullandı:

“Burada şu hususu özellikle ifade etmek isterim, spor kulüplerimiz elbette birbirinin rakibidir ama özellikle yurt dışında elde ettikleri başarılar milletçe hepimizin başarısıdır. Bu anlayışla Fenerbahçe'mizin başarılarını Türk sporunun başarısı olarak görüyor ve bunlardan kıvanç duyuyoruz. Hep beraber, el birliği, gönül birliği içinde Türk futbolunu güçlendirmenin mücadelesini vermemiz önemlidir. Ayrılıkları değil, ortak noktalarımızı, paydamızı büyütmeye ihtiyacımız var.”

FENERBAHÇE'YE AVRUPA LİGİ'NDE BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe'yi yakından takip ettiğini belirterek başarılar diledi.

ALİ KOÇ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A FORMA HEDİYE ETTİ

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendilerine vakit ayırıp kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulüp olduklarını belirten Fenerbahçe başkanı Ali Koç, bu sezon 27 sporcu sağladıklarını vurguladı. Yurt içinde ve yurt dışında da başarılarının hem basketbol hem de voleybolda devam ettiğini belirten Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı bir formada hediye etti. Ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyet hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika Ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç Ve AK Parti Milletvekili Alpay Özalan Ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’da yer aldı.