Fenerbahçe Galatasaray derbisi kaçak izlenemeyecek! İP TV yasaklanmaya çalışılacak

Günün en önemli maçında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. İlk defa kaçak Fenerbahçe Galatasaray derbisi kaçak izlendirilmemeye çalışılacak.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi kaçak izlenemeyecek! İP TV yasaklanmaya çalışılacak

Türkiye derbiye kitlenmiş durumda. Süper Lig'de günün maçında Fenerbahçe Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 90 dakika tüm Türkiye'nin ekranlara kitleneceği derbi öncesi kaçak yayının önüne geçilmeye çalışılacak!

Fenerbahçe Galatasaray derbisi kaçak izlenemeyecek mi?

kaca.jpg

Tüm Türkiye'nin büyük problemlerinden biri de maçları nasıl izleyeceği. Derbiyi webden ve netten izlemek isteyenler için kötü bir sürpriz olabilir. İlk defa TFF ve Bein Sports, derbide kaçak yayınları engellemek için özel bir yazılım kullanacak.

Korsan yayınları tamamen bitirmek isteyen Bein Sports ve TFF özel bir yazılımı devreye alıyor. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig'de İPTV yayınlarının mutlaka önüne geçeceğini açıklamıştı.

Belçikalı Orange şirketinin güvenlik yazılımıyla Fenebrahçe Galatasaray maçı kaçak izlendirilmemeye çalışılacak.

Ağustos ayında şirketle ilk görüşmeleri yapan Bein Sports, yazılım firmasına devasa bir yatırım yaparak, her türlü yasa dışı sinyali ortadan kaldırmayı planlıyor.

Ancak akıllara en son oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçında Hollandalı şirket İrdeto'da kaçak yayını ve şifrenin kırılması için bir teknoloji kullanmıştı başarılı olamamıştı.