Narin Güran yasak aşk kurbanı mı? İddialar güçlendi

8 yaşındakine Narin Güran’ın aile içinde çarpık ilişkilere tanık olduğu ve bu sebeple öldürüldüğü iddia edilmişti. Narin'in ölümüne bir gece boyunca konuşularak karar verildiği öne sürüldü.

Narin Güran yasak aşk kurbanı mı? İddialar güçlendi

Narin'in katilinin kim olduğunun ortaya çıkması tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. 21 Ağustos'ta Tavşantepe köyünden kaybolan 8 yaşındaki Narin 19 gün sonra bir Dere yatağında ve çuval içinde ölü olarak bulunmuştu. Narin Güran cinayeti soruşturmasında sıcak gelişmeler peş peşe geliyor yoksa

Şu ana kadar Narin'in katledilmesi olayına ilişkin birçok senaryo gündeme geldi. Ancak en güçlü senaryonun aile içinde yasak aşk ve çarpık ilişkiler olduğu düşünülüyor.

Narin'in amca anne ve yenge üçgeninde bir yasak aşka Tanık olduğu konuşuluyor. Bu çarpık ilişkiye Narin'in şahit olmasının ardından aile meclisinin öldürülmesine karar verdiği de gelen bilgiler arasında.

AHIRDA 3’LÜ İLİŞKİYE Mİ TANIK OLDU

Cinayet dosyasına giren iddialardan biri, Narin'in öldürülmeden bir gün önce yine Kur'an kursundan çıktıktan sonra eve geldiği ve ahırda anca anne ve yengenin ilişkisine Tanık olduğu iddiası.

Bu olayın ardından küçük kızı yok edilmesi için aile üyeleri tarafından Bütün bir gece boyunca plan yapıldığı ve ertesi gün 21 Ağustos'ta Narin'in canına bile isteye kıyıldı iddia ediliyor.

TÜM AİLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

Narin'in öldürüldüğü yerin ahır olduğu düşünülürken aynı zamanda öldüren kişinin de abi Enes Güran olduğu tahmin ediliyor. Cinayetin sonrasında tüm aile Sessizlik yemini ederken aynı zamanda cesedin saklanması ve delillerin yok edilmesi için de işbirliği yaptıkları düşünülüyor.

Diğer yandan cesedi sakladığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, yasak aşk iddialarını da güçlendirdi. Nevzat Bahtiyar ifadesinde Salim Güran’ın iki yengesiyle ilişki yaşadığını ve bu durumu mahallede konuşulduğunu söyledi. Nevzat Bahtiyar aynı zamanda Narin'in buna Tanık olmasının ölümüne yol açabilmiş olacağını da anlattı.