Bahar dizisi yeni sezon bu akşam başlıyor mu? 17 Eylül Bahar yeni bölüm var mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar ne zaman ekrana dönecek soru işareti Bahar dizisi bu akşam başlıyor mu, 17 Eylül Bahar yeni bölüm var mı?

Bahar dizisi yeni sezon bu akşam başlıyor mu? 17 Eylül Bahar yeni bölüm var mı?

Show TV ekranlarında başrollerini Demet Evgar, Mehmet yılmaz ak ve Buğra Gülsoy gibi sevilen isimlerin paylaştığı Bahar dizisi yeni sezonu ile büyük bir heyecanla bekleniyor. Bahar dizisini yakından takip eden izleyiciler yeni sezon ne zaman sorusuna da yanıt arıyor. Peki Bahar dizisi yeni bölüm 17 Eylül'de yayınlanacak mı?

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON 17 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK MI?

Show TV'de geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlayan ve büyük Yankı uyandıran Bahar dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. En çok izlenen diziler listesinde üst sıralarda yer alan Bahar'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Daha önce 17 Eylül'de yeni sezonun başlayacağı açıklanan Bahar dizisinde değişiklik yapıldı. Bahar bu akşam özel bölümü ile ekrana gelecek.

BAHAR 2. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bahar 2. Yeni sezonu ise 24 Eylül tarihinde ekrana gelecek. Bahar dizisinin kadrosuna bu sezon çok önemli isimler katıldı. Hikayesi ile de oyuncuları ile de adeta izleyenleri büyüleyen dizinin yeni sezonu Büyük bir merakla bekleniyor.