Meteoroloji’den o illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden son dakika kuvvetli yağış uyarısı geldi. Bugün birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. İşte meteoroloji il il hava durumu tahminleri…

Meteoroloji’den o illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminleri yayınlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz Bölgesi'nin iç ve Doğu kesimlerinde hava parçalı ve yer yer bulutlu olacak. Marmara Bölgesi'nde Bilecik ve Balıkesir dışında sağanak yağış bekleniyor. Akdeniz'in Toroslar kesimi de yağışlı olacak. Yine İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu Bölgesinin Kuzey ve Güneydoğu kesimleri, Doğu Karadeniz Bölgesi de bugün kuvvetli yağış alacak. Özellikle Ordu çevreleri, Düzce Bolu Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

METEOROLOJİ’DEN TEDBİRLİ OLUN UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde bugün birçok ilde kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi. Yağış beklenen illerde bulunan vatandaşların sel su baskını yıldırım düşmesi dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yerel yönetimleri de uyardı.