Sıfır daire ayda 10.446 TL taksitle! TOKİ’den yeni kampanya

TOKİ'den ev sahibi olma hayali kuranlara yeni ucuz konut kampanyası geldi. Ayda 10.000 TL taksitle sıfır daire sahibi olabilirsiniz.

Sıfır daire ayda 10.446 TL taksitle! TOKİ’den yeni kampanya

TOKİ'nin ucuz konut kampanyaları son dönemlerde vatandaştan yoğun ilgi görüyor. Her ay yeni bir proje ile vatandaşın karşısına çıkan TOKİ’yi yeni kampanyasını duyurdu. Ayda 10.446 TL Taksitle sıfır konut sahibi olmak imkansız değil. TOKİ 2+1 3+1 evleri çok ucuza satıyor. 120 ay vadeli ev sahibi olma fırsatının detayları haberimizde…

Ev sahibi olma hayali kuranlar için TOKİ'den yeni ucuz konut projesi kampanyası geldi. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla dikkat çeken TOKİ evleri, yüzde 25 peşinat ve 120 ay gibi vade süreleri ile satışa çıkıyor. Kira öder gibi ayda sadece 10.446 TL taksit ödeyerek TOKİ'den ev almak mümkün. 2+1 3+1 daireler çok uygun fiyata geliyor. Peki TOKİ yeni konut projeleri hangi illerde geçerli? TOKİ konut alma şartları neler?

TOKİ'DEN ANKARA BEYPAZARI'NDA YENİ PROJE

TOKİ, Ankara Beypazarı'nda başlattığı yeni konut projesi ile ilgili kura tarihlerini açıkladı. 113 konut kura yöntemiyle satışa çıkacak. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, ev sahibi olma hayali kuranlar için yeni proje adeta büyük bir fırsat olacak.

Esnek ödeme seçenekleri ve uygun fiyat garantisi ile dikkat çeken Toki'nin yeni konut projesi aynı zamanda vatandaşa konforlu ve modern yaşam alanları sunuyor. Üstelik sadece %25 peşinat ödeyerek 120 ay vadeli şekilde ev sahibi olma imkanı da sağlanıyor.

KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

TOKİ Ankara Beypazarı projesi kapsamında kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için ayda 10.446 TL taksitle 2+1 ev seçenekleri sunuyor. Ankara Beypazarı Konut Projesi kapsamında başvuru yapmak isteyenler için Başvuru tarihleri ve detaylar belli oldu. TOKİ Ankara Beypazarı Konut Projesi takvimi şu şekilde işleyecek:

Konut Sayısı: 113

Satış Yöntemi: Kuralı Satış

Başvuru Tarihleri: 03 Haziran – 14 Haziran 2024 (E-devlet başvuruları 13 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir)

Başvuru Bedeli: 2.000 TL

Başvuru Yapılacak Banka Şubesi: T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi

Başvuru Alınacak Konut Tipleri: 2+1 ve 3+1

Başvuruları Ziraat Bankası Ankara Beypazarı şubesi üzerinden yapmak gerekiyor. Katılım bedelini ödedikten sonra banka tarafından onay işlemi veriliyor ve ardından kura çekim işlemlerine geçiliyor.

TOKİ ANKARA BEYPAZARI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi kapsamında kura çekimi 26 Haziran tarihinde yapılacak. Kurada çıkanlar %25 peşinat bedelini ödedikten sonra evin geri kalan bedelini 120 aya kadar taksitli bir şekilde ödeme fırsatına sahip olacak.