Selçuk Geçer’den yatırımcıyı KORKUTAN uyarı! Hazır olun, çok sert geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalından yayınladığı video ile yatırımcıyı korkuttu. “Hazır olun, çok sert geliyor” uyarısında bulunan Geçer, yapılması gerekenleri de tek tek anlattı.

Selçuk Geçer’den yatırımcıyı KORKUTAN uyarı! Hazır olun, çok sert geliyor

Altın ve Dolar sahipleri dikkat. Selçuk Geçer’den yatırımcıyı korkutan yeni uyarılar geldi. Ekonomik dalgalanmaların devam ettiği bugünlerde Youtube kanalından yeni bir video paylaşan Geçer, “Hazır olun, çok sert geliyor” uyarısı yaptı. Peki altın ve dolar ne olacak? Dolar düşecek mi yoksa çıkacak mı? İşte Selçuk Geçer, altın ve Dolar tahminleri…

ONS ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Dolar, altın, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçları arasında öne çıkan altın, son günlerde yaşadığı dalgalanmalarla yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Bir yıl önce 1.900 seviyelerinde olan ons altın, 2.400 seviyelerine kadar yükseldikten sonra ani bir düşüş yaşayarak 2.320 seviyelerine geriledi. Şu an itibarıyla 2.339 dolardan işlem görüyor.

FED KARARI VE SAVAŞIN PİYASAYA ETKİLERİ

Altın fiyatlarındaki bu gerilemenin başlıca sebepleri arasında ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz indirimini ertelemesi ve uluslararası savaş geriliminin hafiflemesi yer alıyor. Bu gelişmeler, ons altın üzerinde belirgin bir etki yaratırken, yatırımcıların endişelerini artırıyor. Ons altındaki bu dalgalanmalar, gram altın fiyatlarını da etkiliyor.

EKONOMİST SELÇUK GEÇER'DEN KRİTİK UYARILAR

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altının ons fiyatı ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Geçer, “Altının ons fiyatı 2.300 doların üzerinde seyrediyor, ancak bu seviye son derece kritik. Altın yatırımlarında dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum” dedi. Geçer, daha önce de ons altındaki gelişmelerde düşüş öngörmüştü.

EMEKLİ MAAŞLARINA ZAM MÜJDESİ

Ekonomist Selçuk Geçer, katıldığı canlı yayında emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Geçer, emekli maaşlarına yapılacak zam miktarını duyurdu ve maaşlardaki farklılıklara dikkat çekti.

Geçer, son açıklanan enflasyon verilerine dayanarak, emekli aylıklarına %37,57, memur ve memur emeklilerine ise %49,25 oranında zam yapılacağını açıkladı. Geçer'in açıklamaları şöyle:

"Müjdeli haber verelim, emekli aylıklarına %37,57 oranında zam gelecek. Memur ve memur emeklilerine ise %49,25 oranında zam yapılacak. Bu, son açıklanan enflasyon verilerine dayanıyor."

Geçer, maaşlar arasındaki büyük farklılıklara dikkat çekerek, memurlar ve diğer çalışanlar arasındaki farkın altını çizdi.

NOT: Bu haber, yatırım kapsamında değerlendirilmemelidir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Haberde yer alan bilgiler, sadece bilgilendirme amaçlıdır.