Promosyon rekoru kırıldı! O banka 58.000 TL ödeyecek

Promosyon kampanyalarında yeni rekor geldi. Tam 58.000 TL promosyon için imzalar atıldı. 3 yıllık dönem için ödeme yapılacak.

Promosyon rekoru kırıldı! O banka 58.000 TL ödeyecek

Emekli promosyon kampanyaları kadar Kamu Kurum ve kuruluşlarında Çalışanlara ve belediye personeline verilen promosyonlar da son dönemlerde Gündem olmaya devam ediyor. Bugün yeni bir promosyon anlaşması daha imzalandı. Üstelik bu defa yeni bir rekora da imza atıldı. O banka, tam 58.000 TL'lik promosyon ödemesini onayladı. Peşin ödeme şeklinde yapılacak olan promosyon ödemesi, 3 yıllık dönemi kapsıyor.

Maaş zamlarına doğru adım adım ilerlerken bankalar arasında promosyon rekabeti de giderek artıyor. Bugün yeni bir promosyon anlaşması daha imzalandı. Akbank ve Türk eğitim-Sen Kayseri 1 nolu şube arasında imzalanan promosyonda yeni bir rekorda kırıldı. Akbank, sendikaya bağlı eğitimcilere tam 58.000 TL promosyon ödemesi yapacak.

YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI İMZALANDI

Türk Eğitim Sen Kayseri 1 nolu şube tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank ile yeni bir promosyon anlaşması imzalandı. Yeni anlaşma 3 yıllık süreyi kapsıyor. Tam 58.000 TL gibi bir rekor promosyonu imza atılırken ödemenin tek seferde ve peşin olarak yapılacağı öğrenildi.

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA OLDU

Emekli Promosyon kampanyalarında son derece Cömert davranan Akbank, Eğitimciler için verdiği yeni promosyon miktarı ile de en yüksek promosyon veren banka oldu. Şu ana kadar 58.000 TL gibi bir rakama hiçbir banka çıkmamıştı. Akbank'ın yeni kampanyasının diğer bankalarla olan rekabeti de arttırması ve hem emekliler hem de çalışanlar için daha yüksek promosyon hizmetlerinin verilmesi bekleniyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank emekli müşterileri için de son derece cazip bir promosyon fırsatı sunuyor. Banka, müşterilerine emekli maaşlarını kendisine taşımaları ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt etmeleri halinde 17.500 TL'ye Varan promosyon desteği sağlıyor. Şimdi de çalışanlara 58.000 TL promosyon fırsatı sunan Akbank her sektörde Öncü banka olmaya devam ediyor.