İslam Memiş'ten bomba tüyo! Cüzdanınızdaki 200 TL bu yöntemle 2.000 TL olabilir

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için bomba tüyoyu verdi. Ona yatırım yapan parasının tam 10 katını kazanacak.

İslam Memiş'ten bomba tüyo! Cüzdanınızdaki 200 TL bu yöntemle 2.000 TL olabilir

Altın kahini olarak anılan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar için bomba tüyoyu verdi. 200 TL kağıt para ile ilgili bir köşe yazısı yazan İslam Memiş, cüzdanınızdaki 200 TL'nin bir anda 2000 TL olabileceğine dikkat çekti. İşte altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’in TV100’deki yazısı…

CEBİNİZDEKİ PARAYI KONTROL EDİN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bugünkü köşe yazısında bomba bir tüyoyu paylaştı. Cebinizde bulunan 200 TL'nin seri numarasını kontrol etmeniz gerektiğini belirten İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yazısının yanında ya da Sol alt köşede 200 rakamının önünde bulunan seri numarasının son hanesinin 6 olması halinde O paranın değerinin 2.000 TL olduğunu söyledi.

SON 6 RAKAM 8'DEN OLUŞUYORSA ŞANSINIZ DAHA YÜKSEK

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş aynı zamanda son altı rakamın 8'den oluşması durumunda daha da şanslı olduğunuzu belirtti. Dünyada insanlar için sekizin farklı bir anlamı olduğunu belirten İslam Memiş, 8 rakamının sonsuzluk sembolü olduğunu dile getirdi. O nedenle de Özellikle Çin'de 8 rakamına çok fazla ilgi olduğunu belirten ünlü Ekonomist, 8'li rakımı olan paralara binlerce dolar ödeme yapıldığını dile getirdi.

BİNLERCE DOLAR ÖDEME YAPIYORLAR

Bugünkü köşe yazısında numeroloji ile ilgili konuşan İslam Memiş şu ifadeleri kullandı:

Yani, bu bir inanış onlar için. Sadece 200 TL’nin seri numarası değil, bu dolar da olabilir.

“Dolar’ın seri numarası tüm hanesi 8 rakamdan oluşuyorsa, bu paranın değeri 5-6 bin dolar olabiliyor.

Eğer 6 haneden oluşuyorsa 2-3 bin dolar değerinde olabiliyor. Paranın o seri numaralarına SOLİD deniliyor. Solid rakamlı paralar bu inanışlardan dolayı alınıp satılabiliyor.

Size bu inanış her ne kadar ilginç gelse de, internet sitelerinden bu paralar büyük miktarlara alınıp satılıyor.

Bundan sonra ki süreçte cebinizdeki paraların solid rakamlarına dikkat edin, şanslı olabilirsiniz.

Koleksiyoncular için 200 TL sadece 200 TL değildir. Bu işi yapıp zengin olan çok kişi var."