Emekliye Ballı Kaymak Jest Geldi! Tamı Tamına 18.000 TL EK ÖDEME Yapılacak

Emekliye kurban bayramının ardından ballı kaymak müjde geldi. Hemen başvuru yapanlara tamı tamına 18.000 TL ödeme yapılacak.

Emekliye Ballı Kaymak Jest Geldi! Tamı Tamına 18.000 TL EK ÖDEME Yapılacak

Emekliye Ballı Kaymak Jest Geldi! Tamı Tamına 18.000 TL EK ÖDEME Yapılacak.

SSK BAĞ-KUR ve 4c emeklisi için sevindirici haber Az önce duyuruldu. Kurban bayramının hemen ardından milyonlarca emekliye yapılan Maaş promosyonu ödemelerinde artış başladı. Güncellenen Yeni emekli promosyonları duyuruldu. Özellikle ING Bank'tan emekliye yönelik bağını kaymak jest var. Peki ING Bank emekli promosyon miktarları ne kadar oldu? ING Bank güncel emekli promosyon tutarları ve başvuru şartları haberimizde…

Bankaların emekliye maaşı ödediği promosyon miktarları Bayramdan sonra artıyor. Milyonlarca emekli için adeta bir ek gelir fırsatı oluşturan maaş promosyonları ile ilgili ING Bank'tan yeni bir açıklama daha geldi. Uzun zamandan beri son derece Cömert ve yüksek promosyon tekliflerini Emeklilerle buluşturan ING Bank, yeni promosyonları ile ilgili güncelleme haberini duyurdu. Emekli maaşı alanlara ING Bank'tan verilecek yeni promosyon miktarları ve detaylı başvuru şartları haberimizde…

EMEKLİYE YENİ PROMOSYON AÇIKLANDI

Emekli maaşına ek promosyon fırsatları sunan ING Bank'tan son derece cazip bir promosyon teklifi daha geldi. Haziran ayı bitmeden emekli maaşını ING Banka taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler için yeni promosyon miktarı 18.000 TL'ye kadar yükseldi. ING Bank'ın yeni kampanyası iki farklı şekilde duyuruldu. 3 yıllığına emekli maaşını ING Banka Taşıyan emekliler ek koşulsuz tam 15.000 TL'lik promosyon desteği alabilecek. Ayrıca emekli maaşını taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 3.000 TL de ekstra promosyon verilecek.

emekliye-balli-kaymak-jest-geldi-tami-tamina-18-000-tl-ek-odeme-yapilacak.jpg

HAZİRAN SONUNA KADAR BAŞVURULAR SÜRÜYOR

ING Bank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasına katılmak için haziran ayı sonuna kadar başvuru işlemleri devam ediyor. Emekli maaşını taşımak isteyen 4A 4B 4c emeklisi vatandaşlar banka şubelerinden, mobil bankacılık üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvurularını yapabilecek. ING Bank Maaş promosyonu başvuruları 30 Haziran'da sona erecek. O sebeple promosyon desteğinden yararlanmak isteyenlerin son başvuruları kaçırmamasında fayda var.

Ayrıca ING Bank Turuncu ekstra müşterisi olan emekliler için birçok ayrıcalıkta sağlıyor. Faizsiz Hoş geldin kredisi, ücretsiz havale ve EFT, aidatsız kredi kartı kullanımı bu ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Siz de ay sonuna kadar ING Bank Müşteri olarak kampanyalara dahil olabilirsiniz.