Emekliye 12 bin TL ek para! Karar 10.30'da açıklandı

Emekli maaşı alanlar için 12.000 TL ek para kararı saat 10.30'da açıklandı. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı alabiliyor.

Emekliye 12 bin TL ek para! Karar 10.30'da açıklandı

Türkiye'deki emekliler için fırsatlar ve ek ödeme imkanları devam ediyor. Kurban Bayramına sayılı günler kala nakit paraya sıkışan emekliler için kamu bankalarından da sabah saatlerinde ek ödeme açıklaması geldi. Saat 10.30'da duyurulan karar doğrultusunda emekliye ek para ödemesi verilecek. 4A 4B 4C emeklisi başvuru yapmaları durumunda maaş aralığına göre 12.000 TL'ye kadar ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın Emekli promosyonu detayları da belli oldu. İşte bayram öncesi 3 kamu bankasının yapacağı ek ödemeler…

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesinde artan nakit ihtiyaçları için bankaların kapısını çalmaya devam ediyor. Emekli maaşı alanlara yönelik bankalarda da birçok farklı kampanya var. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta bu kampanyalara imza atan bankalar arasında yer alıyor. 3 devlet bankası emekli müşterilerine bayram öncesi maaş promosyonu desteği veriyor. 12.000 TL'ye kadar yükselen Maaş promosyonu için yeni şartlar açıklandı.

emekliye-12-bin-tl-ek-para-karar-10-30da-aciklandi-1.jpg

EMEKLİYE 12.000 TL'YE KADAR EK PARA ÖDEMESİ

Kurban Bayramı öncesi Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekliye 12.000 TL'ye Varan ek para ödemesi yapılacak. 3 kamu Bankası Emekliye promosyon desteği olarak vereceği bu Ödeme için sadece 3 yıllık maaş tahahüdü istiyor. Bunun dışında herhangi bir ek koşul bulunmuyor. Emekliler maaş taahhütünü vermeleri durumunda maaş aralığına göre en az 8.000 TL en fazla 12.000 TL ek para desteği alabiliyor.

BAŞVURULARI İNTERNET ARACILIĞI İLE YAPABİLİRSİNİZ

Kamu bankalarının emekli promosyon kampanyalarından faydalanmak için başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ya da T.C kimlik kartınızla birlikte en yakın şubeye giderek başvuru yapma şansına da sahipsiniz. Kurban Bayramı öncesi ödeme almak isteyenlerin En geç 10 Haziran tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Çünkü onaylanan ödemeler 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor. O sebeple geç kalmadan başvurusunu yapanlar ödeme ayrıcalığından yararlanabiliyor.

emekliye-12-bin-tl-ek-para-karar-10-30da-aciklandi-2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ BAYRAM KREDİSİ FIRSATLARI

Ayrıca Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emeklileri düşük faizli bayram kredisi fırsatları da bekliyor. 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli bayram kredisi kullanmak isteyenler 3 devlet Bankası'na maaşlarını taşıdıktan sonra hemen başvuru yapabiliyor.