3 GÜN SÜRECEK! Migros’tan dev kampanya: 1 ALANA 1 BEDAVA

Migros'tan Üç Günlük Dev İndirim Kampanyası: Bir Alana Bir Bedava!

3 GÜN SÜRECEK! Migros’tan dev kampanya: 1 ALANA 1 BEDAVA

Migros, popüler bir alana bir bedava kampanyasıyla tüketicilere büyük fırsatlar sunuyor. Kampanya, Yumoş'tan Komili'ye kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor ve sadece üç gün sürecek.

Migros Marketler zinciri, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Bugünden itibaren üç gün sürecek olan kampanya kapsamında, seçili ürünlerde bir alana bir bedava fırsatı sunuluyor. Ayrıca, belirli ürünlerde fiyatlar yüzde 25 oranında düşürüldü.

YÜZDE 25 İNDİRİM DE VAR

Migros'un bu özel kampanyası, Kurban Bayramı öncesinde başladı ve tüketicilere yüzde 25 indirim sunuyor. Kampanya, gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Özellikle Nudo marka erişte ve noodle ürünleri büyük ilgi görüyor; bu ürünlerde ikinci alım bedava.

MİGROS BEDAVA KAMPANYASINDA ÖNE ÇIKAN İNDİRİMLER

Sucuklar: Namet, Polonez ve Torku marka kangal sucuklarda kilogram başına 699 TL.

Yumoş Yumuşatıcılar: 60 yıkama kapasiteli Yumoş Extra Konsantre 93,71 TL, 50 yıkama kapasiteli Orkide kokulu Yumoş Extra 67,46 TL.

Vernel ve Bingo Soft Yumuşatıcılar: Vernel 5L gül kokulu yumuşatıcı 152,95 TL, Bingo Soft konsantre yumuşatıcı 82,46 TL.

Zeytinyağları: Komili Banmalık Naturel Sızma Zeytinyağı 1L 337,46 TL, Riviera Zeytinyağı 2L 487,46 TL.

Temizlik Ürünleri: Asperox Yüzey Temizleyici 2.5 L 69,95 TL, Cillit Bang Yağ Sökücü Sprey 750 Ml 36,95 TL.

3 GÜN SÜRECEK DEV İNDİRİM BAŞLADI

Migros Market yüzde 25 indirimli fiyatları üzerinden yaptığı bir alana bir bedava kampanyasına bugün itibariyle start verdi. Kampanya 3 gün boyunca devam edecek. Türkiye genelinde bulunan bütün Migroslarda geçerli olan kampanyadan aynı zamanda Sanal Market uygulaması üzerinden de faydalanmak mümkün.

Migros'un bu kampanyasından yararlanmak için Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi de olmanız gerekiyor.