200 bin TL şipşak yatıyor! Kefilsiz, şartsız hemen onaylı kredi fırsatı

200.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu. Kefilsiz şartsız hemen onaylı kredi almak için başvuru yapın.

200 bin TL şipşak yatıyor! Kefilsiz, şartsız hemen onaylı kredi fırsatı

Kurban Bayramı’nı sayılı günler kala Türkiye İş Bankası Bankası’ndan yeni bir ihtiyaç kredisi fırsatı geldi. Nakit paraya sıkışan ve ihtiyacı olan vatandaşlar bayram öncesi 200.000 TL’ye kadar hızlı kredi desteği alabilecek. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada kefilsiz şartsız kolay başvuru ile kredi desteği sağlanacağı bildirildi. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve aylık faiz oranları haberimizde…

BAYRAM ÖNCESİ 200.000 TL’LİK İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSAT

Türkiye İş Bankası Kurban Bayramı öncesi müşterileri için yepyeni bir ihtiyaç kredisi paketini duyurdu. Tam 200.000 TL’lik ihtiyaç kredisi fırsatı İş Bankası müşterilerine sunuluyor. Türkiye İş Bankası Bankası’nın yeni kredi kampanyası 12 ay vadeli olarak veriliyor. Çünkü BDDK kuralları gereğince kredilerde vade sayısı değişmişti.

200.000 TL KREDİ DETAYLARI

İş Bankası tarafından sağlanacak olan 200.000 TL’lik kredinin detayları belli oldu. Banka yüzde 4.55 faiz oranıyla kredi kullandırıyor. Aynı zamanda bağ başvuru şartlarını da kolaylaştırdı. İş Bankası müşterileri hiç şubeye gitmeden doğrudan mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla kredi başvurusu yapabiliyor.

İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT DETAYLARI

Bankalar, BDDK tarafından belirlenen kurallar doğrultusunda aylık taksit miktarı belirliyor. Son alınan karar doğrultusunda 100.000 TL ve üstü ihtiyaç kredileri için 12 ay vade uygulanıyor. Yani iş Bankası’nın 200.000 TL’lik ihtiyaç kredisi vade sayısı 12 ay.

200.000 TL ve 12 ay vadeli kredi kullananlar için aylık taksit bilgileri de netleşti. İş Bankası’ndan alacağınız 200.000 TL kredi yüzde 4.55 faizli şekilde kullanıldığında aylık taksit miktarı 23.744 TL oluyor. İş Bankası kredisinin toplam geri ödeme miktarı ise 284.000 TL olarak belirlendi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI KREDİ ŞARTLARI

İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları da açıklandı. Bankadan kredi kullanmak isteyenler için aranan şartlardan en önemlisi İş Bankası müşterisi olmak. Bunun yanı sıra kredi puanınızın 1200 puan ve üstü olması da bankanın aradığı başvuru şartları arasında yer alıyor. Bu şartlara uygun olanlar 7:24 iş bankası ATM’LERİNDEN ya da şubelerden başvuru yapabiliyor. Aynı zamanda mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla de başvuru yapabilirsiniz.