10 Haziran'da başlıyor! Emekliye 12.000 TL bayram jesti

Emekli maaşı alanlara 10 Haziran’da ödemeler başlıyor. 12.000 TL bayram jesti kamu bankalarından geldi.

10 Haziran'da başlıyor! Emekliye 12.000 TL bayram jesti

Emekliler için bayram öncesinde sürpriz haberler ve kararlar devam ediyor. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek bayram jesti kamu bankaları tarafından duyuruldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaş promosyonu fırsatlarını bayram öncesine çekti. Milyonlarca emekliye 12.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak. Emekliler ödeme almak için hemen başvuru yapabilecek. Şüphesiz başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden tamamlanacak.

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ ÖZEL ÖDEME DESTEĞİ

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından bayram öncesi emeklilere özel ödeme desteği geldi. Kamu bankaları, emekli maaş promosyonu kampanyalarının güncelledi artık 12.000 TL’ye kadar ödeme yapıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler bayram öncesinde başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolayca tamamlayabiliyor. Dijital bankacılık kullanmayan emekliler ise şubeler aracılığıyla işlem yapabiliyor.

ÖDEME ŞARTLARI AÇIKLANDI

Emekliye bayram desteği için ödeme Şartları açıklandı. SSK Bağkur memur emeklisi olan herkes kamu bankalarına maaşlarını taşıyarak ek ödeme alma fırsatına sahip oluyor. Üç yıllığına maaş taahhüdü vermek yeterli oluyor. Başka bir ek koşul talep edilmiyor. Devlet bankaları, emekli maaşına taşıyıp üç yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere, takip eden üç iş günü içinde ödeme yapıyor.

DÜŞÜK FAİZLİ BAYRAM KREDİSİ DE ALABİLİRSİNİZ

Emekli maaşını kamu bankalarına taşıyan emekliler için başka sürprizler de var. Bayram öncesi en uygun faiz oranları ile kredi sağlayan kamu bankaları, 36 aya kadar vadeli bayram kredisi desteğini başlattı. Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak en uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak isterseniz kamu bankalarının seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bankalar 12 Haziran’a kadar başvuruları kabul etmeye devam edecek. Bu süre içinde seçtiğiniz bankaya giderek işlem yapabilirsiniz.