10 günlük indirim başladı! Migros fiyatları yarıya çekti

Migros'ta yarı yarıya fiyat indirimi başladı. Dev indirimler 10 gün boyunca devam edecek. İşte Migros indirimli ürün listesi…

10 günlük indirim başladı! Migros fiyatları yarıya çekti

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Migros'ta kurban bayramı indirimleri devam ediyor. Fırtına gibi Esen indirim kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Migros Market, bu defa fiyatları yarı yarıya düşürdü. Migros'un yeni indirim listesinde birçok ürün bulunuyor. Sıvı deterjan, ayçiçek yağı, bulaşık makinesi tableti, yumurta gibi ürünlerde indirimli fiyat uygulaması başladı. 10 gün sürecek dev İndirim kampanyasına ilişkin yeni detaylarda belli oldu. Migros indirimli ürünler listesi ve fiyatları haberimizde…

Kurban Bayramı öncesi ekonomik alışveriş yapmak isteyen milyonlarca vatandaş zincir Marketlerin indirim kampanyalarını takip ediyor. Migros markette indirimli alışveriş için en önemli adreslerden biri. Migros indirimli ürünler listesi bayram öncesi için belli oldu. 10 gün sürecek Migros indirimleri, vatandaşın bütçesine hitap edecek. Peki Migros sanal markete özel kampanyalar neler? Bayram öncesi Migros indirimleri neler?

MİGROS SANAL MARKET İNDİRİMLERİ NELER?

Migros indirimleri hem sanal markette hem de mağazalarda geçerli olarak başladı. Milyonlarca vatandaş artık online alışveriş yöntemlerini tercih ederken Migros hemen uygulaması sayesinde hızlı teslimat da vatandaşa cazip geliyor. Yeni Migros Seç al kampanyası kapsamında 25 TL ve üzeri alışverişlerde özel dip fiyat uygulaması var.

Ayrıca Migros marketin 21 Haziran'a kadar geçerli kampanyası kapsamında birçok indirimde üründe %50'ye yakın fiyat indirimi de sizlerle buluşuyor.

BAYRAM ÖNCESİ MİGROS İNDİRİMLERİ

Kurban Bayramı öncesi merakla beklenen Migros indirimleri netleşti. Hem Migros marketlerde hem de Migros sanal Market'te geçerli indirimli ürünler şöyle:

Yudum Ayçiçek Yağı 2 L: 99,95 TL

Selin Limon Kolonyası 700 Ml: 59,9 TL

Nestle Sütlü ve Bitter Madlen Çikolata 224 G: 99,9 TL

Arifoğlu Pul Biber 200 G: 49,95 TL

Yayla Yerli Pirinç 2 Kg Osmancık Bölgesi Mahsulü: 99,95 TL

Coca-Cola Orijinal Tat Kutu 6x250 ML: 75 TL

Finish Ultımate Hepsi 1 Arada 40 Tablet 516 G: 198,95 TL

Perwoll Renkli Sıvı Deterjan 1 L: 49,95 TL

Turco Doğadan Yüzey Temizlik Havlusu 100'lü: 49,95 TL

İçim Labne Peynir 400 G: 65 TL

Torku Uht Süt 1 L: 29,95 TL